מי אנחנו

נסיון של למעלה מ4 שנים בתחום. -הגשת התרי בנייה באזורים שונים בארץ , והתנסות בסוגי בנייה שונים -יועץ האיטום -ידע רב מעשי בתחום הבניין וחישובי כמויות -התמחות בתחום ההדמיות מחשב ומתן שירותי מיקור חוץ לחברות מולטימדיה מובילות בארץ
תחומי התמחות: אדריכלות , הדמיות , עיצוב פנים , איטום , פיקוח , חישובי כמויות
קרא עוד צמצם

ברץ 4 פתח תקוה

ביקורות על עומר ברנר אדריכלות עיצוב פנים והדמיות

עדיין לא התקבלו ביקורות על עומר ברנר אדריכלות עיצוב פנים והדמיות כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלים

רציתי לדעת כמה עולה תכנון שיפוץ מקיף לדירת 4 חדרים (סגירת מרפסות ושינוי חלל פנימי) והאם זה כרוך בקבלת היתר מהעירייה?

שלום רב

שאלתך מעט בעייתית שכן כל אדריכל לוקח סכום אחר ולכן אי אפשר לומר כמה זה יעלה לך. מה שכן זה אכן דורש היתר מהעירייה.

בהצלחה

קרא עוד

כשאני רוצה לבחור אדריכל לתכנון חללים בדירה של 170 מ"מ האם כדאי לקחת הצעות מכמה אדריכלים ולשלב ביניהן עד שאגיע לנוסחה הסופית או לקחת רק אדריכל אחד

שלום רב

אנחנו ממליצים לך לשבת עם מספר אדריכלים, כדי לקבל הצעת מחיר שתהיה מקובלת עליך וכן תוכל לקבל רעיונות והצעות שונות כיצד לתכנן את המקום. אם תינעל מלכתחילה על אדריכל אחד, אתה גם עלול לשלם יותר ממה שצריך וגם ייתכן והרעיון שלו, לא בהכרח יתאים לך.

קרא עוד

שלום , רציתי לדעת כמה זמן לוקח להכין תוכנית אדריכלות לבית חדש בגוש של 165 מ"ר ?

הדבר תלוי, אם יש תוכנית מגירה או לא. בממוצע תכנון אדריכלי לוקח מספר שבועות, בהתאם ללוח הזמנים של האדריכל ולמה שהלקוח רוצה.

קרא עוד

כמה אמור לעלות תכנון לבניית קומה שניה בסביבות 50 מ"ר (כולל תכנון מיקום מדרגות, עיצוב חדרים למעלה…)?

שלום רב

עלויות עיצוב ותכנון משתנות בהתאם לאדריכל , גודל המקום, סוג העיצוב ופרמטרים נוספים. מכאן שלא ניתן לקבוע בוודאות מה עלות התכנון

קרא עוד

ברצוני לפתוח מסעדה חדשה, לאלו דברים עלי לשים לב, בעת תכנון המבנה על ידי האדריכל שלי?

בניית מסעדה, כמו בניית כל עסק אחר, הינה שונה באופן מהותי מבנייה של בית פרטי. בעוד שבית פרטי מנוצל למרחב האישי והמשפחתי, אזי שמסעדה כמו כל עסק אחר, מנוצל למרחב הציבורי, וכך הוא צריך להיות מתואם הן מבחינת גודלו, והן מבחינת המרחבים שבו. כאשר האדריכל יציע לך, את תכנון המבנה, עליך לשים לב, האם יש בו מספיק שטח, הן לאזור ההסעדה והבר והן לאזור המטבח והמלצרים. האם יש בו מערכות טיהור אוויר,ארובה, האם יש בו מספיק מקום לציוד הנלווה (כמו למשל, אזור לפחי אשפה, בלוני גז, מדחס לאריזות ריקות), וכמובן האם התכנון עונה על דרישות משרד הבריאות, משטרה, ומכבי אש.

קרא עוד