מי אנחנו

הרב מצליח 2 בני ברק

ביקורות על לנדמן דייזי

עדיין לא התקבלו ביקורות על לנדמן דייזי כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלים

אני רוצה לבנות בבית שלי מרפסת, כיצד אדע האם אני יכול ומדוע יכולים למנוע זאת ממני?

לשאלה הראשונה, התשובה נמצאת במספר מקומות. את חוקי הבנייה ניתן למצוא הן ברשת, הן באיגוד הקבלנים והן כמו ברשות המקומית. לשאלה מדוע ניתן למנוע פתיחת מרפסת או כל דבר אחר, אזי שהתשובה מתחלקת לשניים. ראשית, המדינה לא רוצה שכל אחד יבנה בצורה חופשית וייצור אי סדר, שנית, בנייה שכזו יכולה לפגוע בזכויות השכנים, ולכן לא כל אחד יכול לפתוח מרפסת או לבנות על גג הבית בצורה חופשית.

קרא עוד

האם האדריכל מבצע תכנון של תוכניות בניה?

אם הכוונה לתכניות ביצוע/עבודה אז בוודאי.
כל מה שהוא מכין בתכנית הגשה הוא גם מוציא על זה תכניות עבודה מפורטות לביצוע לאחר שהתקבלת היתר לבניה.

התשובה ניתנה על ידי הגר פאר, בעלת סטודיו לאדריכלות ועיצוב, מושב גאולים, 050-3451321, 077-3451321

קרא עוד

מהי הפרוצדורה של תכנון מחדש של מפרט פנימי של בית אצל אדריכל?

הדבר תלוי באדריכל והקף העבודה, אולם תכנון מפורט כולל בדרך כלל שתי פגישות הכרות בבית הלקוח והכנת תוכניות מפורטות (תוכניות מודפסות). שירות שכזה יעלה החל מ1500 שקלים. שימו לב כי בנוסף לתוכניות העבודה יש לשלם גם עבור הגשת המסמכים לארכיטקט העירוני ולמהנדס העיר, להשגת אישורי בניה.

קרא עוד

מה זה באוהאוס?

באוהאוס היא שיטת עיצוב גרמנית, של עיצוב בתים ישרים, תכליתיים, ופשוטים. השיטה נקראת על שמו של הבית הספר בו הוא הומצא. שיטה זו שלטה באדריכלות העולמית באמצע המאה העשרים, בישראל שיטה זו היתה פופולארית מאוד בתקופת היישוב. ב2003 הכיר ארגון אונסק"ו בעיר הלבנה בת"א כאזור שימור, בגלל מבנים רבים בסגנון זה שנמצאים בה.

קרא עוד

ברצוני לפתוח מסעדה חדשה, לאלו דברים עלי לשים לב, בעת תכנון המבנה על ידי האדריכל שלי?

בניית מסעדה, כמו בניית כל עסק אחר, הינה שונה באופן מהותי מבנייה של בית פרטי. בעוד שבית פרטי מנוצל למרחב האישי והמשפחתי, אזי שמסעדה כמו כל עסק אחר, מנוצל למרחב הציבורי, וכך הוא צריך להיות מתואם הן מבחינת גודלו, והן מבחינת המרחבים שבו. כאשר האדריכל יציע לך, את תכנון המבנה, עליך לשים לב, האם יש בו מספיק שטח, הן לאזור ההסעדה והבר והן לאזור המטבח והמלצרים. האם יש בו מערכות טיהור אוויר,ארובה, האם יש בו מספיק מקום לציוד הנלווה (כמו למשל, אזור לפחי אשפה, בלוני גז, מדחס לאריזות ריקות), וכמובן האם התכנון עונה על דרישות משרד הבריאות, משטרה, ומכבי אש.

קרא עוד