מי אנחנו

דיוק אדריכלים הינו משרד שהוקם בשנת 1978 ע\"י רוני ויעל חורי ,מאז ועד היום עסק המשרד באדריכלות ועיצוב פנים. המשרד תכנן פרויקטים בסדרי גודל שונים כגון : אולמות אירועים ,מבני תעשיה, אולמות תצוגה ,בתים פרטיים ,דירות יוקרה ,בתי קפה מסעדות ,משרדים ועוד.... למשרד הצטרף צוות צעיר ורענן בעל ידע בממשקים טכנולוגים רבים ההופכים את החלום למציאות. התכנון מתגבש ע\"י תהליך יצרתי של סקיצות רעיוניות ופיתוח קונספט עיצובי. עבודת התכנון משלבת דו שיח מתמיד עם הלקוח במטרה ליצור שפה עיצובית.הקו המנחה הוא פונקציונאלית וייחודית המתייחסת לפרוגראמה תכנונית ,תוך שימוש בחומרים מתקדמים ובטכנולוגיות בניה מתקדמות. וכל זאת תוך ניסיון לשמור על מסגרת תקציבית ללא חריגות. המשרד מפיק תוכניות עבודה מפורטות ומכין מפרטים טכנים לריהוט מסגרות וכד\' . למשרד מחלקה העוסקת בניהול פרויקטים תוך שימת דגש על הפרטיים הקטנים, וזאת על מנת ששלב הביצוע יעבור בצורה מהירה וללא הוצאות מיותרות.
קרא עוד צמצם

נהירה 1 חולון

ביקורות על דיוק אדריכלות ועיצוב פנים

עדיין לא התקבלו ביקורות על דיוק אדריכלות ועיצוב פנים כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלים

באיזה שלב של הבנייה, אני צריך להכניס אדריכל ובאיזה שלב מעצב פנים?

מבחינת אדריכל, אזי שהוא צריך להיות מעורב בעבודה כבר בשלב הראשון, קרי שלב תיכנון הבנייה. מאחר והוא הגורם האחראי על כך. מבחינת מעצב פנים זו שאלה אחרת לגמרי. יש מי שמזמין את מעצב הפנים כבר בשלבים הראשונים, על מנת שיוכל להציע הצעות שבהתאם להן ישתנה התיכנון של המקום. אחרים יעדיפו להזמין את מעצב הפנים, רק אחרי שהתכנון יתבצע והם ייכנסו לדירה. יש כאלו שמזמינים מעצב פנים במהלך מגוריהם בדירה, מתוך כוונה לחוות שינוי.

קרא עוד

רציתי לדעת כמה עולה תכנון שיפוץ מקיף לדירת 4 חדרים (סגירת מרפסות ושינוי חלל פנימי) והאם זה כרוך בקבלת היתר מהעירייה?

שלום רב

שאלתך מעט בעייתית שכן כל אדריכל לוקח סכום אחר ולכן אי אפשר לומר כמה זה יעלה לך. מה שכן זה אכן דורש היתר מהעירייה.

בהצלחה

קרא עוד

ברצוני לפתוח מסעדה חדשה, לאלו דברים עלי לשים לב, בעת תכנון המבנה על ידי האדריכל שלי?

בניית מסעדה, כמו בניית כל עסק אחר, הינה שונה באופן מהותי מבנייה של בית פרטי. בעוד שבית פרטי מנוצל למרחב האישי והמשפחתי, אזי שמסעדה כמו כל עסק אחר, מנוצל למרחב הציבורי, וכך הוא צריך להיות מתואם הן מבחינת גודלו, והן מבחינת המרחבים שבו. כאשר האדריכל יציע לך, את תכנון המבנה, עליך לשים לב, האם יש בו מספיק שטח, הן לאזור ההסעדה והבר והן לאזור המטבח והמלצרים. האם יש בו מערכות טיהור אוויר,ארובה, האם יש בו מספיק מקום לציוד הנלווה (כמו למשל, אזור לפחי אשפה, בלוני גז, מדחס לאריזות ריקות), וכמובן האם התכנון עונה על דרישות משרד הבריאות, משטרה, ומכבי אש.

קרא עוד