חדר מוגן על הגג

עמוד הבית פורומים פורום אדריכלות חדר מוגן על הגג

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • תגובות
    חדר מוגן על הגג

יש לי בעיה דומה ךשואל הקודם.
    הבנין שלי נבנה לפני 1980 ואין לנו ממ"דים.
    אני מנסה להרים פרויקט חיזוק הבנין ובנית ממ"דים וחלק גדול של השכנים מתנגדים.
    אני גר בפנטהאוז, הגג שלי בטאבו ומעונין לבנות חדר מחוזק על הגג.

אני מכיר 2 חברות שבונות חדרים מחוזקים על פי הנחיות פיקוד העורף ומקבלות אישור מפיקוד העורף לחדר מחוזק.

האם ניתן לקבל בעיריית הרצליה אישור לבנית חדר מחוזק על הגג מאחר וחלק גדול מהדיירים לא רוצים לבנות ממד? ניסיתי להרים את הפרויקט משך 10 שנים ולא הצלחתי.
    .האם אתה מוכן לקבל את הפרויקט?
     ואם לא, מי יכול לעזור לי.?

בתודה
    זאב

את הרצליה במקרה אני מכיר טוב ו..

והתכנית שמעניקה זכות לחדרי גג לא חלה על בניינים שזכאים לחיזוק מכוח תמא 38. מין דרך שכזו לעודד חיזוק.
    ללא הסכמת 60 אחוז מהדיירים לא ניתן יהיה להוסיף ממדים, וכלכלית כנראה שזה הרבה יותר קרוב ל-80 אחוז כי קירות הממד חייבים לרדת לקרקע כך שיהיה עליכם לממן קירות ממדים עבור כל מי שלא משתתף ומעליו יש משתתפים. ועוד לא התחלנו חדבר על חניות..
    אבל, מה שאתה מציע אם אני מבין נכון הוא לחזק חדר קיים בדירה. לדבר כזה לא בטוח שאפילו יידרש היתר, מדובר בעבודה פנימית בדירה, ומהנדס החברה המבצעת יוכל לחתום שערך חישובים ויציבות המבנה חא נפגעת.
    אם הכוונה להוסיף חדר בקומת הפנטהאוז – כולל קירות ותקרת בטון, יידרש היתר, הנדסית זה פרוייקט לא פשוט, ומבחינת זכויות הבניה והנחיות עיצוב עירוני – סביר שהוועדה תתנגד, השכנים יתנגדו, אבל אולי זה יעבור בוועדת ערר. בהרצליה מנשבות עכשיו רוחות חדשות, שווה לנסות. צור קשר.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha