אדריכלות או הנדסאי אדריכלות?

עמוד הבית פורומים פורום אדריכלות אדריכלות או הנדסאי אדריכלות?

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • תגובות
    אדריכלות או הנדסאי אדריכלות?

יש לי שאלה לכל הנדסאי אדריכלות/אדריכלים,
    אני מעוניינת ללמוד אדריכלות אך הציון הנדרש לפסיכומטרי הינו 650 ומאוד קשה להגיע לציון זה, הציעו לי ללמוד הנדסאי אדריכלות בשנקר, האם כדאי לי לבזבז עוד שנה בניסיון להשיג את הציון הנדרש בפסיכומטרי או שמה אין טעם וכדאי לי להתחיל הנדסאי אדרילות? לפי מה ששמעתי רוב הכסף הגדול הינו בעיצוב ובבית נמוכים ולאו דווקא במגדלים אשר השוק מוצף והתחרות מאוד קשה ולכן עדיף לי ללמוד שנתיים וחצי מאשר 5 שנים ושנתיים התמחות, ואוסיף שאני בת 23 מה שאומר שאסיים את כל הלימודים בגיל 30, אשמח לשמוע את דעותכם. תודה מראש.

כנראה שהנדסאות זה לגמרי מספיק

היי אדר,

אני מסכים עם מה שאמרו לך, רוב העבודה, בטח למי שרוצה להיות עצמאי ולא שכיר במשרדים הגדולים, היא בבניה נמוכה ופרטית שלא דורשת יותר מתעודת הנדסאי.
    תעודת אדריכל ללא סטאז' שווה בדיוק לתעודת הנדסאי לצערי, ותעודת אדריכל רשום כרוכה בעוד 3 שנים של סטאז' בתנאי עבדות בשביל היכולת לחתום על גורדי שחקים שבםועל מתוכננים עי 4-5 משרדי ענק שיסתדרו גם בלי החתימה שלך אם תעבדי בהם כשכירה.
    הסיבה היחידה ללמוד אדריכלות היא בזכות העומק האינטלקטואלי, עיצובי וגיבוש זהות יצירתית, בהם אולי תשתמשי אם תמשיכי בקריירה אקדמית אבל כנראה שלא תשתמשי בהם כלל במהלך העבודה אם את מתכוונת לעבוד בישראל מול גורמי הרישוי כאן. אולי אני סתם פסימי הבוקר, אבל הביורוקרטיה באמת הםכה בלתי אפשרית.
    עוד סיבה ללכת על הנסדאות – יווצר בלבול כי אדריכל בקיצור כותבים אדר' וקוראים לך אדר ואז זה יהיה אדר' אדר…:)

תודה רבה, עזרת לי מאוד!! 🙂 

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha