תלונה על אדריכל

עמוד הבית פורומים פורום אדריכלות תלונה על אדריכל

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • תגובות
    תלונה על אדריכל

שלום,
    היכן ניתן להגיש תלונה על אדריכל?
    שכרתי את שירותיו של אדריכל, לפני כן הציג עצמו כאחד שעובד תוך כדי השמת דגש על עמידה בתקציב ואף בדיקה מול תכנית עסקית! בנוסף ליווי אישי עד הפרטים הקטנים וכמובן עמידה בלוח זמנים. לפני תחילת העבודה האדריכל ביקש לדעת מה התקציב העומד לרשותי. הקצבתי לעצמי חריגה בתקציב של 25% (למיטב ידיעתי סטייה נכבדת).
    דרישות הגשת התכניות מטעם המשכיר הובאו לידיעת האדריכל שכמובן הבטיח שיעמוד בזמנים.
    בוצע שרטוט שהיה טוב וענה על צרכיי (היו מן הסתם תיקונים קלים) נעשתה הדמייה שמצאה חן בעיני ואישרתי אותה (מלבד צבעים ונגרות) אך מכאן והלאה הכל הדרדר.  תוכניות לא הוגשו בזמן (מעל חודש איחור) למשכיר דבר שהעמיד אותי במצב לא נעים כלל ואף הפרת חוזה. כשיצאו כבר התכניות ונפגשנו עם קבלנים מטעם האדריכל ואחד מטעמי, קיבלתי הצעות מחיר שהיו מעל פי 2 מהתקציב!!! מפה האדריכל פשוט נטש אותי, נאלצתי לרוץ בין קבלנים להשגת הצעת מחיר זולה יותר, כמובן שלא הצלחתי להגיע  לתקציב היעד ועדיין עלות השיפוץ הייתה הרבה מעבר לחריגה שהקצבתי. כעת לאחר הפחתות ואין ספור פגישות עם קבלנים בניסיון להוזלת עלויות אני עומדת בחריגה של כ 200,000 ש"ח. ועוגמת נפש עצומה.
    לאחר חודש ומשהו האדירכל החליט "לעזור" ולתקן את הכמויות, ופשוט השאיר לי מקום לא מעוצב כלל  ללא ידיעתי!! ( קבלן הסב את תשומת ליבי לשינויים), לא עונה על צרכיי הבסיסיים ביותר לתפעול העסק, לא ישבו איתי על צרכי בעבודה ונגרות. על עבודות הנגרות ותכנון הארונות הייתי צריכה לתכנן בעצמי ולהגיש לו בפגישה שהקציבו לי כשעה בחוסר סבלנות. הפרוייקט עומד ללא תזוזה מעל חודש וחצי. פניות למיילים כמעט ולא נענות. בקיצור הכל עליי.
    כמובן ששילמתי את כל השכר שביקש (30,000 ש"ח).
    כששאלתי אותו איך הגיע לחריגה כזאת בתקציב אחרי שהתרברב בעמידתו בזמנים ותקציבים ענה שזהו משפט שאומר לכל לקוח חדש כבר בלי לשים לב! לא ידעתי אם הוא עד כדי כך מזלזל בי או שהחליט להיות ישר.
    האם יש מקום להתלונן על רשלנות? ועילה לתביעה?
    תודה

סכסוך עבודה

שלום טלי, 

צר לי לקרוא מייל זה, כל כך חבל שדברים מתגלגלים כמו כדור שלג ואז אי אפשר לעצור עד לפיצוץ. 
    האם ניסיתם לשבת יחד ולנסות לפתור את הבעיות? לפני פניה לגורם משפטי כזה או אחר?. 
    אני מאחלת לך שתצאו מהמצב הנוכחי בקלות.
    בהצלחה שירלי. 

סכסוך עבודה

שלום טלי, 

צר לי לקרוא מייל זה, כל כך חבל שדברים מתגלגלים כמו כדור שלג ואז אי אפשר לעצור עד לפיצוץ. 
    האם ניסיתם לשבת יחד ולנסות לפתור את הבעיות? לפני פניה לגורם משפטי כזה או אחר?. 
    אני מאחלת לך שתצאו מהמצב הנוכחי בקלות.
    בהצלחה שירלי. 

את רצינית?

במקום לייעץ לה ישר ולעניין יש עוד מקום לשאול את המלינה אם היא "ישבה" איתו??… :/

לא ברור מכתביה שהוא אשכרה "עשה לה טובה" באיזה תיקון מעפן שגם כושל?…
    לפי דעתי דווקא מנהלת הפורום השניה שהיא באותו המקצוע אמורה לתת את הדעת מבלי לנסות ו"הלתרחק" רק בגלל שזה קולגה…

https://goo.gl/5YRm40

לגבי תלונה על אדריכלים

מנסיוני המר והנמהר אומר לך מה לא לעשות, אני התלוננתי על שני אדריכלים בלשכה שכביכול אמור לתת מענה לאזרחים שמתלוננים על מהנדסים ואדריכלים, כבר שנתיים שאני ממתינה לתשובה ועד היום לא קיבלתי , אחד היה בניגוד עניינים חמור שפגע בי , והשני חצה את הקווים אחרי שהתחיל לייצג אותי קיבל תשלום התחיל לעבוד עבר לצד שכנגד. אם תשמעי מקום יותר הוגן שבאמת מטפל בתלונות של אזרחים  אשמח להצטרף. תודה כנל לגבי 

שכרתי אדריכלית לשני תיקים. קיבלה תשלום מלא ( 50000) ושנה שלא עושה כלום ומורחת אותנו בשקרים בלתי נגמרים. שיקרה שהתיקים הוגשו ובדקנו בעירייה וכלום לא נעשה. מה עושים??? מדובר גם בממד בזמן מלחמה שהיא מעכבת!

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha