שאלה לגבי שולחן כתיבה לילדה

עמוד הבית פורומים פורום אדריכלות שאלה לגבי שולחן כתיבה לילדה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • תגובות
    שאלה לגבי שולחן כתיבה לילדה

הבת הגדולה שלי עלתה השנה לכיתה א' ועד עכשיו המתנתי לקניית שולחן כתיבה כי עד עכשיו לא יו לה הרבה שיעורים והסתדרנו בשלי. כעת אני מרגישה שזה משהו הכרחי בחדר, גם בשביל שיהיו לה הרגלי למידה כמה שניתן טובים מההתחלה. העניין הוא שמבחינת מיקום- יש לנו מקום מוגבל ביותר בין שתי המיטות בחדר ילדים ורציתי לדעת אם כדאי מבחינה עיצובית ופרטית (נוחות) להזמין שולחן ברוחב קטן יותר מהסטנדרט ואז גם יהיה פחות מקום לרגליים כי יש שידה נשלפת מתחת לשולחן?
    ראיתי דגם של שולחן כתיבה לילדים בחנות של האוס אין ברמת גן והאורך הוא 130 ס"מ (עומק 70). עד כמה ניתן להערכתם להקטין את האורך כדי שעדיין ייראה פרופורציוני ונוח? 
    אני מעדיפה להגיע עם הכוונה מקצועית לחנות לפני שמייעצים לי שם. הבעיה היא שרוב הדגמים הם באורך הזה אז אין לי אפילו אפשרות תמרון אלא אם לא תהיה ברירה ואלך לנגר פרטי… 

שולחן כתיבה

ירדנה שלום, 

אם אין לך אפשרות לשנות את הסידור בחדר, או אפילו לשקול שימוש בקומתיים על מנת לנצל שטח, אז ניתן לגשת לחנות ריהוט לילדים, הם יימליצו לך על הגודל המינימלי לשולחן כתיבה , שולחן כתיבה נוח בא במידות 120/65, במידה ויש בעיה עם המידה הם מייצרים לפי מידה. 
    בהצלחה שירלי 

שולחן כתיבה

ירדנה שלום, 

אם אין לך אפשרות לשנות את הסידור בחדר, או אפילו לשקול שימוש בקומתיים על מנת לנצל שטח, אז ניתן לגשת לחנות ריהוט לילדים, הם יימליצו לך על הגודל המינימלי לשולחן כתיבה , שולחן כתיבה נוח בא במידות 120/65, במידה ויש בעיה עם המידה הם מייצרים לפי מידה. 
    בהצלחה שירלי 

שולחן לילד

ירדנה שלום,
    שולחן כתיבה לילדים ברוחב 100 ס"מ הוא מינימלי לטעמי, ובעתיד הילדה תוכל לעבוד גם על מחשב נייד בשולחן כזה. 
    לא הייתי ממליצה לקנות מחשב נייח כיוון שהוא תופס המון מקום ביחס לנייד.
    בהצלחה
    קרן

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha