אם עושים שינויים בתבע או פרצלציה חדשה האם מספר התבע משתנה

עמוד הבית פורומים פורום אדריכלות אם עושים שינויים בתבע או פרצלציה חדשה האם מספר התבע משתנה

• This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אדריכל יקי אייכאום.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • תגובות
    אם עושים שינויים בתבע או פרצלציה חדשה האם מספר התבע משתנה

והיכן ניתן לבדוק מי יזם את התבע ומה הסיבה, כי לי שינו את גודל המגרש וטענו במינהל שזה לא הם אלא המיפוי

שינויים בתבע

עמית שלום,

על חלקה מסויימת יכולות לחול מספר רב של תב"עות, הן בעצם מגדירות את התנאים החלים על החלקות שבתחומן. תבעות בתהליך של שינוי מתפרסמות, נסה לבדוק במחלקת רישוי באיזור מגורייך.
    לגבי שינוי גודל המגרש שלך, אם המגרש בבעלותך אז זה מוזר ששונה גודלו ללא ידיעתך גם אם אתה חולק את המגרש עם בעלים נוספים. נסה לבדוק גם את זה במחלקת רישוי ובטאבו.

בהצלחה
    קרן

תב"ע

תשריט של תב"ע מקורי מונח בועדה הארצית ,המחוזית והמקומית .
    כאשר אזרח מקבל תשובה מועדה ארצית ומחוזית כי התשריט המקורי נעלם .מהי הדרך הקצרה ביותר לקבל לאן נעלמו התשריטים. 

קישור לאתר מנהל התכנון

היי,

כאן ניתן לעשות חיפוש של כל תב"ע ונדמה לי שאפילו כל החלטת ועדה מקומית ומעלה. 

http://mavat.moin.gov.il/MavatPS/Forms/SV3.aspx?tid=4&tnumb=

עקרונית כשנעשה שינוי כלשהוא מחוייבים לשלוח הודעות לבעלי הזכויות בחלקה. הבעיה היא שלפעמים הכתובת הרשומה בטאבו לא עדכנית או בעל הזכות נפטר ולא הוסדרו עדיין היורשים וההודעה לא באמת נמסרת.

יקי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha