בניית חדר על גג פרטי

עמוד הבית פורומים פורום אדריכלות בניית חדר על גג פרטי

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • תגובות
    בניית חדר על גג פרטי

שלום
    אנו גרים בדירת גג , קומה 3 , ברמת השרון.
    בקומת הגג קיים חדר של כ-11 מ"ר שנבנה עם הדירה.
    היינו רוצים להוסיף חדר נוסף על הגג, מרווח יותר, שישמש כחדר משפחה.
    לפי ההיתר של תב"ע מותר לנו לבנות 40 מ"ר, כלומר נותרו לנו 30 מ"ר לבנייה נוספת.
    העניין הוא שמבנה הגג קצת מורכב. מהחדר הקיים יש חלון אל הגג ומהגג החיצוני יש חלון שמשקיף אל הסלון.
    היינו רוצים לדעת את מי עלינו להזמין כדי לקבל ייעוץ ראשוני, רצוי ללא תשלום כי יכול להיות שנוותר על כל המהלך אם נראה שזה מורכב מדי. אדריכל? מהנדס? מה ההמלצה?
    תודה

חדר על הגג

דנה שלום,

ייעוץ מקצועי כמו בכל תחום הוא בדרך כלל בתשלום, כך זה עם עורכי דין, טכנאים, רופאים וגם עם אדריכלים.
    המלצתי היא לפנות לאדריכל/ית שהוציאו היתרי בניה בעבר לתוספות בניה ומתמצאים בתחום.

בהצלחה
    קרן 

חוות דעת ראשונית חינם

שלום דנה,

יש שני יועצים שצריכים להיות מעורבים בחוות הדעת הראשונית – אדריכל (=ארכיטקט) ומהנדס (=קונסטרוקטור). האדריכל מתעסק במה שמותר לבנות ומה יהיה הפתרון היפה\היעיל תכנונית, המהנדס מתעסק באיך לבצע זאת במינימום עלויות ומקסימום יציבות. 

במקרים כמו אלו שהזכרת, בהם קיים ספק אם בכלל ניתן לבצע את הפרוייקט, אני (האדריכל) מגיע ובודק את המצב הקיים ומבין מה הלקוח רוצה בחינם. לא מכיר דרך אחרת (למעט במקרים בהם בדיקה זריזה וחינמית באינטרנט של זכויות ואפשרויות התכנון נותנת יותר מידע מאשר ביקור בשטח). אחרי ביקור כזה, אני מתייעץ עם אבי המהנדס על בסיס תמונות, אנחנו מבינים האם ניתן או לא ניתן לבצע, ואם כן – מגישים הצעת מחיר. כשאנחנו מגישים הצעת מחיר – זה אחרי שאנחנו בטוחים שאנחנו יכולים לתכנן את המבוקש בעלות סבירה ולהשיג אישור עבור הבניה הזו בוועדה המקומית. 

היות ואנחנו שכנים התקשרי – 0507780402 ונתאם ביקור

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha