תוספת בניה

• This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 10 שנים by tomgalza.
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • תגובות
    תוספת בניה

שלום רב במידה וקיבלתי היתר במבנה לשינוים חיצונים כמו כן לתוספת בניה  במבנה ציבורי . במידה ואני לא רוצה לבצע את תוספת הבניה . האם אני צריך  לעשות תוכנית שינוים או יכול לא לבצע את התוספת.

תוספת

קובי שלום,
    אתה יכול כמובן לא לבנות את התוספת אבל תצטרך בכל מקרה להגיש תוכנית שינויים.

בהצלחה
    קרן

תוספת בניה

קובי שלום, 
     האם אתה מעוניין לבצע רק שינויים חזיתיים ללא התוספת, או שהחלטת לוותר על הפרוייקט בכלל?. 
    במידה והחלטת לוותר על הפרוייקט להיתר יש תוקף . מרגע פקיעתו הוא מבוטל. 
    אם החלטת לבצע רק את השינויים בחזית, יש לבצע תוכנית שינויים להיתר. 
    בהצלחה שירלי

תוספת בניה

קובי שלום, 
     האם אתה מעוניין לבצע רק שינויים חזיתיים ללא התוספת, או שהחלטת לוותר על הפרוייקט בכלל?. 
    במידה והחלטת לוותר על הפרוייקט להיתר יש תוקף . מרגע פקיעתו הוא מבוטל. 
    אם החלטת לבצע רק את השינויים בחזית, יש לבצע תוכנית שינויים להיתר. 
    בהצלחה שירלי

היתר בניה

קובי שלום,
    במידה ואתה רוצה לערוך שינויים באישור שקיבלת אני ממליצה לך לפנות לגורם מקצועי בנושא. 
    מכיוון ועלייך לדווח על השינוים שאתה רוצה לבצע, אני ממליצה לך לבצע אותם דרך גורם מקצועי מכיוון ומדובר באישורים של גורמים רבים ושונים . 
    אני אשמח להמליץ לך על מרכז היתר בניה שאני מכירה. כשאני נעזרתי בו, אני קיבלתי יחס הגון ומקצועי. 
    בברכה,
    תום

היתר בניה

קובי שלום,
    במידה ואתה רוצה לערוך שינויים באישור שקיבלת אני ממליצה לך לפנות לגורם מקצועי בנושא. 
    מכיוון ועלייך לדווח על השינוים שאתה רוצה לבצע, אני ממליצה לך לבצע אותם דרך גורם מקצועי מכיוון ומדובר באישורים של גורמים רבים ושונים . 
    אני אשמח להמליץ לך על מרכז היתר בניה שאני מכירה. כשאני נעזרתי בו, אני קיבלתי יחס הגון ומקצועי. 
    בברכה,
    תום

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha