שלום רב במידה וקיבלתי היתר במבנה לשינוים חיצונים כמו כן לתוספת בניה במבנה ציבורי . במידה ואני לא רוצה לבצע את תוספת הבניה . האם אני צריך לעשות תוכנית שינוים או יכול לא לבצע את התוספת.
קובי שלום,
האם אתה מעוניין לבצע רק שינויים חזיתיים ללא התוספת, או שהחלטת לוותר על הפרוייקט בכלל?.
במידה והחלטת לוותר על הפרוייקט להיתר יש תוקף . מרגע פקיעתו הוא מבוטל.
אם החלטת לבצע רק את השינויים בחזית, יש לבצע תוכנית שינויים להיתר.
בהצלחה שירלי
קובי שלום,
האם אתה מעוניין לבצע רק שינויים חזיתיים ללא התוספת, או שהחלטת לוותר על הפרוייקט בכלל?.
במידה והחלטת לוותר על הפרוייקט להיתר יש תוקף . מרגע פקיעתו הוא מבוטל.
אם החלטת לבצע רק את השינויים בחזית, יש לבצע תוכנית שינויים להיתר.
בהצלחה שירלי
קובי שלום,
במידה ואתה רוצה לערוך שינויים באישור שקיבלת אני ממליצה לך לפנות לגורם מקצועי בנושא.
מכיוון ועלייך לדווח על השינוים שאתה רוצה לבצע, אני ממליצה לך לבצע אותם דרך גורם מקצועי מכיוון ומדובר באישורים של גורמים רבים ושונים .
אני אשמח להמליץ לך על מרכז היתר בניה שאני מכירה. כשאני נעזרתי בו, אני קיבלתי יחס הגון ומקצועי.
בברכה,
תום
קובי שלום,
במידה ואתה רוצה לערוך שינויים באישור שקיבלת אני ממליצה לך לפנות לגורם מקצועי בנושא.
מכיוון ועלייך לדווח על השינוים שאתה רוצה לבצע, אני ממליצה לך לבצע אותם דרך גורם מקצועי מכיוון ומדובר באישורים של גורמים רבים ושונים .
אני אשמח להמליץ לך על מרכז היתר בניה שאני מכירה. כשאני נעזרתי בו, אני קיבלתי יחס הגון ומקצועי.
בברכה,
תום
מאת
תגובות
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
חווית גלישה מותאמת אישית ומהנה
האתר עושה שימוש ב-Cookies (קוקיות) במטרה לתפעל ולשפר את האתר, להראות לכם פרסום הקשור
לעדכונים על סמך הרגלי הגלישה והפרופיל שלכם ולמטרות אנליטיות. מידע נוסף לגבי השימוש בקוקיות
שלו ושל צדדים שלישיים, וכן כיצד להסיר קוקיות, נמצא ב-מדיניות הפרטיות.