חדר ילדים

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • תגובות
    חדר ילדים

הי, 

זקוקה לטיפים לעיצוב חדר ילדים , עם כמה שפחות גירויים מיותרים, אבל עם כל מה שצריך ( כתה א').  תודה
    טיפים לחדרי ילדים

הי עדי

הנושא מוכר ואת יכולה ללמוד עליו משאלות עבר בפורום הזה ולבדוק כמובן חדרי ילדים בגוגל בכדי לקבל השראה.

בהצלחה

זהר

כמה טיפים

הי עדי
    כמובן שהרהיטים הבסיסיים לחדר של ילד הם ארון- לא חייב להיות גדול, לטעמי בין 100-120 ס"מ זה מספיק. מיטה, רצוי מיטה נפתחת כי בשלב זה מתחילים לארח חברים גם לשנת לילה ושולחן כתיבה שישמש את הילד ללימודים. 
    אם הילד בכיתה א' כדאי לשמור פינה בחדר לצעצועים ומשחקים, בשלב זה לא ניתן לוותר עליהם, אני מציעה למקם אותם על מדפים נמוכים כדי שתהיה לילדים גישה חופשית אליהם.
    בשלב זה שהילד מתחיל ללמוד, תאורה טובה בשולחן העבודה היא חשובה.
    וכדאי לנקות את החדר מ"רעשים" מיותרים- תמונות שהילד צייר לפני שנים ואינן רלוונטיות יותר, מדבקות וכדומה. אלה גירויים מיותרים שמצטברים עם השנים וכדאי לרענן את החדר מדי פעם.
    שטיח על הרצפה הוא דבר נעים במיוחד כשהילדים אוהבים לשחק על הרצפה.
    שיהיה בהצלחה
    קרן

אולי זה יהיה רלוונטי

לא חסר באינטרנט טיפים לעיצוב חדר של ילדים אבל 2 טיפים משלי: 
    1. כבר מכיתה א' כדאי לקנות שולחן כתיבנה כדי לפתח הרגל שבבית מכינים שיעורים רק במקום הייעודי הנוח. חשוב שתהיה תאורה מתאימה. אצלנו למשל התאורה בחדר של הילדים לא מספיקה אז קניתי בנפרד מנורת שולחן וזה פריט בגדר חובה.
    2. מבחינת פריטי אחסון שהם בוגרים ולא משדרים ילדותיות אני ממליצה לבחון אפשרות של כוורת. תוכלי למצוא כוורת לחדרי ילדים בכל מיני סגנונות וגוונים. אנחנו קנינו את הדגם הזה http://www.housein.co.il/product.asp?prod=98&cat=7 ובחרנו גוון מעט שונה למגירות עצמן- יותר בגוון פסטל. אמנם בתמונה נראה כאילו זה משמש יותר ליופי אבל זה ממש לא. נכנסים הרבה ספרים לכוורת וזה משמש סוג של ספרייה ולא רק לאחסון כל מיני חפצים

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha