עלות חישוב זכויות לתוספת בנייה

עמוד הבית פורומים פורום אדריכלות עלות חישוב זכויות לתוספת בנייה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • תגובות

שלום !!
    הנני מעוניין בתוספת בניה בגג דירתי השייך לי בטאבו
    ברשותי המידע התכנוני הרלוונטי  וגושפנקא של הבניין
    מהי העלות החישוב הממוצעת בהתאם לתוכניות אלה ? כלומר , ברצוני  רק לדעת כמה מטרים בזכותי לבנות בכלל ?

בפנייתי למחלקת הנדסה ברשות המקומית לקבלת מידע על אחוזי בניה ולהבין מה ניתן לבנות בגג קיבלתי תשובה כי טרם נעשה חישוב בגוש בו אני גר ולכן עלי לפנות באופן עצמאי לבעל מקצוע שיבצע החישוב עבורי !!

אחוזי בניה

שלום hen

לפי הבנתי אתה מעוניין לדעת בפשטות מה הם זכוכיות הבניה הניתנות לך על גג מבנה בבעלותך. ככל הידוע לי המטרא'ז הרבוע המיועד לשטחים עיקריים ו/או שטחי שרות אמור להיות מוגדר בתבע הרלוונטית לאזור בו שוכן המבנה. 
    האם הבנתי נכון?

זהר

אחוזי בניה

אכן זוהר הבנת נכון , למעשה רשום במידע התכנוני כי יש אפשרות לבנות תוספת כ שליש מגודל גג המרפסת ! אז מדוע ישנם אדריכלים הדורשים את הגרמושקה של הבניין לראות אם יש אפשרות להרחבות  או לבצע בדיקה בשטחים נוספים שלא מומשו …….

אחוזי בניה-המשך

הי hen
    בכדי שאדריכל יוכל לדעת מה מקסימום השטח הניתן לבניה  על הגג ( מעבר להנחיה הבסיסית) הוא ירצה לדעת כמה שטחים עיקריים ושטחי שירות נוצלו במסגרת הבניה ביחס למותר לפי התבע. במידה והבניה הקיימת לא מימשה את מקסימום השטחים ניתן לעיתים "לנייד" שטחים באותו המגרש לטובת (במקרה שלך) הגדלה של הבניה על הגג. לא תמיד זה "עובר" את הרשות המקומית אבל שווה לבדוק את האפשרות.

בהצלחה

זהר בן לביא 

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha