עבודות גבס לפלאזמה

עמוד הבית פורומים פורום אדריכלות עבודות גבס לפלאזמה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • תגובות
    עבודות גבס לפלאזמה

קבלן עשה אצלי עבודת גבס לפלזמה וממש התלהבתי ממש שיצא לו. יש לי נישות מגבס בבית שקבלן אחר עשה לפני הרבה זמן ורציתי לדעת האם אפשרי להרוס אותן ושהקבלן השני יבנה באותו המקום נישות אחרות, לפי הסגנון שלו? לירי.

עבודת גבס

לירי שלום
    באופן עקרוני בבניה כמעט כל דבר אפשרי וזה תלוי בכסף ובזמן. אם יש בבית נישת גבס קיימת אני לא רואה בעיה שקבלן יפרק אותה ויבנה במקומה נישה בעיצוב או בסגנון אחר לפי טעמך. גבס הוא חומר בניה שבאופן יחסי קל ומהר לעבוד איתו. מציעה לך להביא את הקבלן שאהבת את עבודתו ולבקש ממנו הצעת מחיר לבניה מחדש של הנישה, בפגישה כזו תגיעו להבנת כל המשמעויות של זמן העבודה, מחירה וכד׳. 
    בהצלחה
    קרן

מקלחות

בחרתי מקלחת שהריצוף בצבע שחור והקירות בצבע שמנת האם קיימת בעיתיות בצבע שחור ודרך אגב מה עושים עם מעצבת שקיבלה כסף מזומן וטוענת אחכ שלא יכולה להמשיך לעבוד עימנו בגלל עומס בעבודה

שחור באבטיה ומעצבת בחוץ

הי הילה

לגבי השחור והשמנת בחדר הרחצה, על פניו יש צורך לראות את הגוונים המדויקים ואת סוגי האריחים בכדי לקבוע התאמה בין שני ה"שחקנים" האלו בחדר. על פניו מדובר בשילוב שיכול להיות בעייתי. לגבי המעצבת, אני לא רוצה להאמין שיש איזשהו בעל מקצוע שיקח את כל כספו ולא יספק את הסחורה אותה הוא אמור לספק – לא אתי בעליל.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha