שאלת הבנה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • תגובות
    שאלת הבנה

היי, החלטתי להעז ולשאול מה ההבדל בתוצאות בין עבודת אדריכלות ועיצוב בתים לבין home styling? אם בסופו של דבר מתקבלות אותן תוצאות, אני לא רואה כל סיבה לשלם סכומי עתק לאדריכלים בעבור עיצוב פנים. יש ערך מוסף לעבודת אדריכלות שאני לא מודעת אליו? אשמח אם תעמידו אותי על טעותי, ליאורה.

אדריכלות ועיצוב פנים

ליאורה שלום,

אם את זקוקה לתכנון מחדש של פנים של חלל ולעיצובו את יכולה לפנות לאדריכל או למעצב פנים, יש אדריכלים רבים שעוסקים בעיצוב פנים, אני לא בטוחה שהם גובים סכומים גבוהים יותר ממעצבי פנים, יותר משמעותי לדעתי לבחון את העבודות, לשוחח עם לקוחות שעבדו איתם ולהחליט על הבסיס הזה.

בהצלחה
    קרן

הום סטיילינג מול עיצוב פנים

הי ליאורה

רציתי לחדד נקודה נוספת מעבר לתשובה שקרן כבר סיפקה לך. ההבדל העקרוני של עיצוב הבית מול הום סטיילינג הוא שבהום סטיילינג לא נוגעים במבנה ולא משנים את חלוקת החלל אלה משתמשים ב"קוסמטיקה" בכדי לחדש מראה של בית/חלל (וילונות, ריהוט חדש, גופי תאורה וכיוצ"ב) – ז"א עושים סטיילינג לחלל נתון. עיצוב פנים מכיל התיחסת מקיפה לכל הבית כולל חלוקת חלל ושינוי הנפחים בבית (הנמכות גבס לדוגמא) והתשתיות שלו (חשמל ואינסטלציה) ולרוב כולל גם הום סטיילינג ברמה כזאת או אחרת. כך שמדובר בהיקף שרות השונה ברמה העקרונית בין שני התחמים המשיקים האלו.

זהר בן לביא

מקווה שעזרתי !!!!

היי ליאורה , ברצוני  להמליץ לך על מעצבת פנים מקצועית ומנוסה  שתשמח לעצב את בית חלומותייך ,  אני מפנה אותך לאתר שלה  שתוכלי להתרשם ממגוון  עבודות ופרוייקטים , http://www.michalginzburg.com

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha