לימודים

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • תגובות
    לימודים

היי, איזו הכשרה מקצועית צריך בכדי להיות אדריכל פנים? האם אין כאן מנוס מתואר ארוך של ארבע שנות לימוד? מה בעצם ההבדל בין אדריכל ומעצב פנים? אם העבודה שלהם זהה אין כל סיבה שלא להסתפק בקורס עיצוב פנים קצר ולהתחיל לעבוד. אין לי סבלנות ללמוד 4 שנים, אני מודה…

לימודים

שלום דקלה

כדי להיות מעצב פנים צריך ללמוד ארבע שנים, כדי להיות אדריכל צריך להשקיע חמש שנים ובכל מקרה בסוף הלימודים נדרש זמן עבודה בתחום כדי לקבל נסיון ולהגיע למקצועיות. כמובן שקיימים בתי ספר שמציעים מסלולים מקוצרים אבל הם אינם מקיפים ועמוקים כמו לימוד אינטנסיבי של מספר שנים. עיצוב פנים ואדריכלות הם תחומים שדורשים סבלנות והשקעה מה גם שבסופו של דבר העיסוק העיקרי הוא תכנון בתים, דירות ועסקים בהשקעות של אלפי שקלים ובאחריות גדולה מאוד. זה אינו תחום של קיצור דרך.

בהצלחה
    קרן

לימודים

שלום דקלה

כדי להיות מעצב פנים צריך ללמוד ארבע שנים, כדי להיות אדריכל צריך להשקיע חמש שנים ובכל מקרה בסוף הלימודים נדרש זמן עבודה בתחום כדי לקבל נסיון ולהגיע למקצועיות. כמובן שקיימים בתי ספר שמציעים מסלולים מקוצרים אבל הם אינם מקיפים ועמוקים כמו לימוד אינטנסיבי של מספר שנים. עיצוב פנים ואדריכלות הם תחומים שדורשים סבלנות והשקעה מה גם שבסופו של דבר העיסוק העיקרי הוא תכנון בתים, דירות ועסקים בהשקעות של אלפי שקלים ובאחריות גדולה מאוד. זה אינו תחום של קיצור דרך.

בהצלחה
    קרן

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha