מידע על מכינה

עמוד הבית פורומים פורום אדריכלות מידע על מכינה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • תגובות
    מידע על מכינה

שלום רב

שלום לכולם, מניסונכם, האם אתם ממליצים על מכינה לאדריכלות או שמדובר בבזבוז זמן וכסף? השאיפה שלי היא ללמוד בטכניון או באוניברסיטת תל אביב.

תודה

אלי

מכינה לאדריכלות

אלי שלום

אני חייב להתוודות שאין אני יודע מה קורה במכינות לאדריכלות. אבל ברמה העקרונית אני לא יכול שלא להמליץ. כמות האנשים שפורשים ממסלול לימודי האדריכלות הוא גדול. חלקם נרתעים מהעבודה קשה חלקם לא מוצאים בתוכם את היצירתיות והמקוריות המתבקשת ליצירת חווית חלל איכותיות בזמן שהם רואים שלחבריהם לספסל הלימודים זה בא בקלות ויש כאלה שפשוט מבינים שזה לא מתאים להם ועוזבים. היתרון הגדול של מכינה היא שאתה מבין, כבר במכינה, במה מדובר ואתה מתבשל כך שהחלטה לגבי "מתאים לי" או "לא מתאים" קוראת בשלב מוקדם מבלי מה שעלול להתפרש מאוחר יותר כ"בזבוז זמן" בזמן הלימודים עצמם. יותר מכן תמיד כדאי להגיע מוכן לקראת לימודים ולדלג על שלב ההפתעה בכדי לנצל את הפוטנציאל הגלום בך כבר בשלבי הלימודים הראשו

מכינה לאדריכלות

אלי שלום

אני חייב להתוודות שאין אני יודע מה קורה במכינות לאדריכלות. אבל ברמה העקרונית אני לא יכול שלא להמליץ. כמות האנשים שפורשים ממסלול לימודי האדריכלות הוא גדול. חלקם נרתעים מהעבודה קשה חלקם לא מוצאים בתוכם את היצירתיות והמקוריות המתבקשת ליצירת חווית חלל איכותיות בזמן שהם רואים שלחבריהם לספסל הלימודים זה בא בקלות ויש כאלה שפשוט מבינים שזה לא מתאים להם ועוזבים. היתרון הגדול של מכינה היא שאתה מבין, כבר במכינה, במה מדובר ואתה מתבשל כך שהחלטה לגבי "מתאים לי" או "לא מתאים" קוראת בשלב מוקדם מבלי מה שעלול להתפרש מאוחר יותר כ"בזבוז זמן" בזמן הלימודים עצמם. יותר מכן תמיד כדאי להגיע מוכן לקראת לימודים ולדלג על שלב ההפתעה בכדי לנצל את הפוטנציאל הגלום בך כבר בשלבי הלימודים הראשונים.

שיהיה בהצלחה.

זהר

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha