עיצוב חדר לאחים

עמוד הבית פורומים פורום אדריכלות עיצוב חדר לאחים

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • תגובות
    עיצוב חדר לאחים

שלום

היי, אני מחפשת רעיונות עיצוב חדרים משותפים לשלושה אחים שחולקים חדר וחצי. האם כדאי לחלק את החדר הגדול ולהעניק לכל ילד פינה משלו או להעדיף את החלל הגדול?

תודה לכם!

הי אמא

שלום לאמא

בכדי לתת תשובה מלאה צריך להכיר את גילאי הילדים צרכי האחסון שלהם/שלך , גודל החדר והמגבלות שלו, והאופי שאת רוצה לתת לחדר ברמת התקשורת הויזואלית בין הילדים. 
    אני יכול לומר שלדעתי רוב הילדים שאני מכיר ירצו לקבל איזושהיא אוטונומיה משלהם (מעבר ל"זאת המיטה שלי") שניתן ליצר ע"י חלוקה עדינה ע"י בדים' או סידור הריהוט בחלל שייתן להם תחושה של מקום משלהם ( ע"ע "הבית של יעל"). יחד עם זאת כמובן לאפשר חלל מרכזי של משחק משותף ותקשורות אחרות ביניהם.

בהצלחה

זהר בן לביא

חדר לשלושה ילדים

הי אמא לשלושה!

קשה לייעץ בלי לדעת מהי מידת החדר ומה גילאי הילדים אבל אם גילאי הילדים מאפשרים את יכולה להרים את המיטות שלהם לגובה ומתחת למיטה להכין לכל ילד את הפינה שלו עם שולחן ומגירות. כך את נמנעת מלחלק את החדר, חוסכת במקום ובכל זאת לכל ילד יש את המקום שלו.

בהצלחה
    קרן

רעיון לחיסכון במקום

לי יש חדר ילדים די מצומצם בגודל שלו וכדי לחסוך במקום וליצור תחושת מרחב כמה שניתן קניתי מיטות ילדים דגם גלריה (מיטה אחת מוגבהת ומיטה שניה אנכית). חוץ מזה קניתי שולחן כתיבה רחב (הגדלתי קצת את מידת הרוחב) .  ועמדת מגירות על גלגלים כך ששני הילדים יוכלו לשבת יחד ליד השולחן. לא חושבת שצריך באמת לקנות שולחן נפרד לכל ילד במיוחד כשיש מגבלת מקום. 

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha