התקנת קמין

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • תגובות
    התקנת קמין

שלום חברים יקרים

אם אני מתקינה קמין בבית, זה משנה באיזה צד ומקום אני עושה את זה?

צילה

קמין

צילה שלום,

מיקום התקנת הקמין בבית חשובה מאוד ליעילות החימום שלו. אם הקמין יעמוד במרכז החלל סביר שהחימום יהיה אפקטיבי יותר לעומת התקנת הקמין באחד מקצוות הבית. עם זאת טכנית לא תמיד ניתן למקם את הקמין לפי מידת היעילות שלו כיוון שצריך לתכנן את יציאת הארובה. בדרך כלל חברות שמספקות קמינים מייעצות גם בנושא מיקום הקמין בבית.
    שיהיה חורף נעים!
    קרן

קמין

צילה שלום,

מיקום התקנת הקמין בבית חשובה מאוד ליעילות החימום שלו. אם הקמין יעמוד במרכז החלל סביר שהחימום יהיה אפקטיבי יותר לעומת התקנת הקמין באחד מקצוות הבית. עם זאת טכנית לא תמיד ניתן למקם את הקמין לפי מידת היעילות שלו כיוון שצריך לתכנן את יציאת הארובה. בדרך כלל חברות שמספקות קמינים מייעצות גם בנושא מיקום הקמין בבית.
    שיהיה חורף נעים!
    קרן

קמינים

קניתי קמין של חימום הכרמל לפני כמה חודשיים לביתי, אני מאוד מרוצה מהחימום , והעיצוב בכלל משתלב בביתי כמו רהיט חדש!

ממליצה מאוד על קמינים של חימום הכרמל.

קמינים

ממליצה לך על קמינים של חימום הכרמל, היכנסי לפרטים נוספים:
    http://www.carmel-heating.co.il/

קמינים

הייתי ממליצה לך לפנות לקמינים של חימום הכרמל, הם מומחים בכל מה שקשור לקמינים, ובנוסף יש להם קמינים שהם ממש כמו פריט ריהוט לבית

קמינים

היי צילה,
    לכל שאלה בנושא קמין הייתי ממליצה לך לפנות לקמינים של חימום הכרמל מניסיוני האישי!
    שירות מעולה ומומחים בכל הקשור לקמינים.

קמינים

היי צילה,
    ממליצה לך לפנות לכל שאלה בנוגע לקמינים לחימום הכרמל.
    קמינים באיכות יוצאת מן הכלל, בנוסף יש להם עיצובים מדהימים. כל מי שנכנס לבית פשוט ישר שם לב לקמין. לא מפסיקה לקבל מחמאות

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha