עבודה עם אדריכל ומעצב

עמוד הבית פורומים פורום אדריכלות עבודה עם אדריכל ומעצב

• This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים by רננה.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • תגובות
    עבודה עם אדריכל ומעצב

אני משפצת את הבית, בדגש על המטבח. רציתי לדעת אם בכל מה שקשור בעבודה עם מעצבים בנושא הזה – מה עדיף? ללכת ישירות למעצב פנים שימליץ על בעלי מקצוע, חברות מטבחים וכל מה שצריך? או שעדיף להגיע לחברת המטבחים שמחברת את המעצב שלה ואת בעלי המקצוע שלה. (הלכתי לחברה אחת, הפנו אותי לרשימת האדריכלים והמעצבים שלהם, לא אומר לי הרבה אבל הנה היא – אדריכלים ומעצבי מטבחים ).

מה המלצתכם?

מעצב עצמאי

ממליץ לך לפנות למעצב פנים, ולא רק בגלל שהוא ימליך לך על בעלי מקצוע אלא משום שהראייה שלו כוללת יותר והיא מעבר למטבח, באין ספור היזדמנויות נוכחתי לדעת שבן אדם פונה בגלל המטבח ופתאום מתברר שאין קשר נכון בין המטבח לשאר החלל הציבורי או שבכלל במבואה יש בעייה ועוד ועוד, את כל זה חברת המטבחים לא תראה, זה גם לא מעניין אותה, מעצב עצאי טוב יראה וגם יוכל להפנות אותך וללוות אותך בפנייה לחברת המטבחים כך שבסופו של עניין תקבלי גם מחברת המטבחים הרבה יותר ממה שהיית משיגה לו תפני בכוחות עצמך בלבד!
    בהצלחה!
    אשר מנהל הפורום

עבודה מול נגר המבצע עבודות הזמנה

שלום , אנו בנגריית דיוק מבצעים עבודות נגרות בהזמנה , אני מזמין אותך להיכנס אלינו לאתר ולהתרשם ממגוון העבודות , כל עבודה מתבצעת תוך שימת דגש לצורכי הלקוח  ותיפקוד נכון במטבח – http://www.nagardyok.co.il 
    אשמח אם תיצרי קשר  אבי  -0505729078

קודם פונים לאדריכל

בפרויקט כזה קודם בוחרים את האדריכל כי יש לו חלק משמעותית בפרויקט כזה. אני מתכננת בקרוב לבצע שינויים בבית כדי להוסיף חדר נוסף בגלל הילדים שגדלים. השיפוץ מתייחס גם למטבח שעובר שינויים משמעותיים וזה ברור לי שאני קודם מתייעץ עם אדריכל והוא כבר ימליץ לי על חברת מטבחים. לאנשי מקצוע בתחומים כאלה יש קשרים עם ספקים והם כבר יוכלו להפנות לכאלה שהם סומכים עליהם. קיבלתי המלצה מחברה  בעבודה על משרד אדריכלות . האם מישהו מכיר מניסיון אישי שלו או יכול להמליץ לי על משרדים נוספים כדי שאוכל להשוות ביניהם ולבחור לא מתוך אפשרות אחת?

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha