פתיחת מסעדה מתחת לבניין דירות

עמוד הבית פורומים פורום אדריכלות פתיחת מסעדה מתחת לבניין דירות

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • תגובות
    פתיחת מסעדה מתחת לבניין דירות

אני רוצה לפתוח מסעדה, מתחת לבניין דירות. השכנים חוששים מהריח. מה עלי לעשות כדי למנוע ממנו להגיע אליהם?

שאלה שנייה היא, האם יש אפשרות למנוע מהרעש להגיע אליהם?

רעש וריח במסעדה

היי אייל
    נתחיל מהסוף, מהרעש, את זה ניתן לפתור ע"י חומרים אקוסטיים איכותיים שישתלבו בעיצוב המסעדה, יש היום מגוון של חומרים אפשריים אבל היריעה כאן תקצר מלתאר אותם, מה גם שהם צריכים לבא כחלק מתפיסת העיצוב שלך, אני מקווה בשבילך שאתה עובד עם אדריכל/ מעצב וכדי שגם עניין הרעש יפתר לשביעות רצון כולם רצוי ביותר להתייעץ ביועץ אקוסטיקה.

באשר לריח, אני דווקא חשבתי שככול שהריח יהיה יותר חזק ובהנחה שאתה הולך לבשל דברים טובים, זה דווקא סיבה ליותר לקוחות לא…?
    יש כמובן בשוק קולטים מקצועיים למיניהם, אבל לטעמי יש כאן רק חשש של השכנים ולא סיבה אמיתית לעכב,
    אולי תציע להם ארוחות מוזלות…?

ואם אנחנו כבר מדברים, אני מקווה שבדקת שהתה"ע מאפשרת לך לפתוח שם מסעדה, אם לא תצטרך להגיש בקשה לשימוש חורג.
    בהצלחה ובתיאבון!!.

מניעת ריח

ראשית יש מיכשור טכנוטלוגי שיכול לתת מענה מצויין, אולם לרוב הבעיה היא לא הריח, אם את תערוך אירועים כמו חינה למשל הבעיה תהיה הרעש יותר מהריח, כאן עליך לשקול חיפוי אקוסטי לקירות.

G
    M
    T

Text-to-speech function is limited to 100 characters

קראתי מאמר נהדר על פתיחת מסעדה בביוקאר

היי אייל, קראתי מאמר נהדר באתר שנקרא ביוקאר בדיוק על מה שאתה מדבר עליו בפתיחת מסעדה בבניין דירות או באיזור מגורים בכלל ואיך להיתמודד עם הקשיים

ממליץ בחום, שמתי הפניה למטה לאתר שלהם

http://www.bcr.co.il

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha