התקנת פרקטים במשרד

עמוד הבית פורומים פורום אדריכלות התקנת פרקטים במשרד

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • תגובות
    התקנת פרקטים במשרד

האם יש חוקים לגבי התקנת פרקטים? הן מבחינת הרשויות והן מבחינת שימור הפרקט עצמו?

פרקטים

שלום ענבל

את הרשויות לא אמור לעניין באיזה חומר את מרצפת את המשרד כך שבעניין הזה אין חוק, אבל כמובן שההתקנה צריכה להיות מקצועית כדי לשמור על אורך החיים של הפרקט, ולשימוש איכותי, אני מבין שאת מתכוונת לפרקט מעץ מלא משום שהחלופות כמו "פרקט למינציה" לא צריכים שמירה מיוחדת והם עמידים  מאוד הרבה יותר מהעץ המלא,  אם אכן מדובר בעץ מלא רצוי מאוד להשתמש בשמנים מתאימים אחת למספר שנים במקביל לשיוף קל של העץ זה ישמור עליו ואף ירענן ויחדש את המראה שלו מעת לעת, ואת זה שום תחליף לא יודע לתת…

פרקט למינציה

מחיר מיחד למטר-90 שח כולל הכל לפני מע''מ
    ניתן ליצור קשר 0542152235 מקס

אין שום סיבה לא להתקין פרקט במשרד

אני התקנתי לא מזמן פרקט עץ בכל החדרים במשרד חדש שעברתי אליו.
    אף אחד לא אמר לי מילה על זה שקיימת בעיה עם התקנת פרקטים במשרד.
    ממליץ גם להוסיף וילון ונציאני לכל חלון ואת בכלל מסודרת, המשרד שלך יראה מדהים!

פרקטים

הי ענבל.
    אין תקנות לגבי יישום פרקטים בחלל פנימי. ישנן עקרונות מקצועיים לגבי איזה סוג פרקט בוחרים לאיזה שימוש. גם לפרקט למינציה וגם לפרקט טבעי(תלת שכבתי) יש יתרונות וחסרונות. מבחינת עמידות שניהם עמידים פחות או יותר באותה המידה. שריטות משמעותיות של ריהוט או אחר על הפרקט יראו ברור יותר על למינציה מאשר על עץ טבעי, ואותו כנ"ל לגבי נפיחויות הנובעות ממים עומדים על הפרקט. אבל כדאי לך ללמוד את הנושא יותר לעומק לפני החלטה, מדובר כאן גם בהפרשים בעלויות באופן ההתקנה ובמראה סופי, וקצרה היריעה בפורום בכדי להרחיב על כל נושא הפרקטים.

בהצלחה

זהר בן לביא 

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha