רעש וריח במסעדה

#31236
רעש וריח במסעדה

היי אייל
נתחיל מהסוף, מהרעש, את זה ניתן לפתור ע"י חומרים אקוסטיים איכותיים שישתלבו בעיצוב המסעדה, יש היום מגוון של חומרים אפשריים אבל היריעה כאן תקצר מלתאר אותם, מה גם שהם צריכים לבא כחלק מתפיסת העיצוב שלך, אני מקווה בשבילך שאתה עובד עם אדריכל/ מעצב וכדי שגם עניין הרעש יפתר לשביעות רצון כולם רצוי ביותר להתייעץ ביועץ אקוסטיקה.

באשר לריח, אני דווקא חשבתי שככול שהריח יהיה יותר חזק ובהנחה שאתה הולך לבשל דברים טובים, זה דווקא סיבה ליותר לקוחות לא…?
יש כמובן בשוק קולטים מקצועיים למיניהם, אבל לטעמי יש כאן רק חשש של השכנים ולא סיבה אמיתית לעכב,
אולי תציע להם ארוחות מוזלות…?

ואם אנחנו כבר מדברים, אני מקווה שבדקת שהתה"ע מאפשרת לך לפתוח שם מסעדה, אם לא תצטרך להגיש בקשה לשימוש חורג.
בהצלחה ובתיאבון!!.