מי אנחנו

משרד גיא הרגיל אדריכלים חרט על דגלו לייצר בתים בעלי חזות חיצונית מרשימה ויוקרתית, אייקון סביבתי, תוך כדי תכנון פנימי מדויק, חסר פשרות, המביא את הבית לכדי שלמות. בתים שתוכננו במשרדינו הופכים לבעלי עניין ומוקד עליה לרגל לאנשים בסביבה ומייצרים גאווה רבה בלב לקוחותינו.
קרא עוד צמצם

חנינא בן דוסא 20 תל אביב

ביקורות על גיא הרגיל אדריכל

עדיין לא התקבלו ביקורות על גיא הרגיל אדריכל כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלים

קיימת אצלי חריגה בבנייה ולצורך חידוש החוזה במינהל מקרקעי ישראל הם ביקשו ממני להכין גרמושקה (תוכנית בניין) ולהגיש בקשה להיתר על היחידה השנייה. רציתי לדעת לאיזה סוג של אדריכל (המתמחה בנושאים כאלו) אני צריך לפנות וכמה יכול לעלות הכנת גרמושקה לבניין קיים?

עלות הכנת תוכנית בניין, תלויה בגודל השטח של המבנה וכן באופי העבודה (האם יש צורך שהאדריכל יעבוד מול רשות מקרקעי ישראל או מול רשויות נוספות) בעיקרון המחיר מתחיל לרוב ב2000 שקל. אך יש לקחת בחשבון שאדריכלים מנוסים יכולים לדרוש אף יותר.

קרא עוד

אני רכשתי דירה ישנה ובכוונתי לעצב אותה מחדש, כיצד אוכל למצוא אדריכל שיוכל לעצב לי את הדירה?

השלב הראשון, בחיפוש אחר אדריכל שיעצב לך את ביתך, הוא גלישה באתרי אינטרנט של אדריכלים שונים. כך תוכל להתרשם מעבודות שלהם, לקרוא עליהם, ובמקרים רבים תוכל להתרשם מהמלצות של לקוחות שלהם. בשלב השני, תיפגש עם אדריכלים, אשר התרשמת ממה שראית באתר שלהם. בפגישה זו, תוכל לשמוע כיצד הם מתכננים את עיצוב הדירה שלך, מה הם מציעים לך לעשות, וכמובן את עלויות העבודה. בשלב זה, תוכל להחליט, איזה אדריכל יעצב לך את הבית.

קרא עוד

מה העלות של יעוץ אדריכלי לסגירת מרפסת?

בדרך כלל יעוץ אדריכלי במקרה כזה יעלה בין 500-1300 דולר. היעוץ כולל פגישת היכרות והכנת תוכניות עבודה מפורטות, כולל תוכנית בניה (אחד לחמישים) ותוכנית להגשה לוועדה המחוזית (אחד למאה). ברוב המקרים אדריכלים מציעים מפגש יעוץ במחיר נמוך בהרבה (100-200 דולר, לעיתים אפילו בחינם וללא התחייבות).

קרא עוד

אני מעוניינת להרחיב בית ישן ב60 מטר, האם יש אפשרות לבנות חדר מחוזק במקום ממד השכנים למטה לא עשו תוספת כך שאין לי בסיס לבניה. אני מדברת על החיסכון על מנת שלא אצטרך לבנות גם להם.

התשובה היא כן.  ממד אמור לרדת לקרקע ב-70 אחוז קירות ואם השכנים לא עשו הרחבה אין אפשרות לבנות בשבילם את הקירות.
ההמלצה שלי היא לחזק דווקא חדר קיים לפני תחילת ביצוע של הגשה של תוספת לעירייה על מנת שלא תהייה תלויה באישור הג"א לתוספת החדשה ואת התוספת החדשה להגיש כשחדר מחוזק (זה נקרא שיפור מיגון) קיים כבר בבית. 
אם זה לא מסתדר עם המצב של הבית,  כרגע אז כמובן שהחדר בהרחבה יוכל להיות חדר מחוזק
חדר מחוזק, לידע כללי, הכוונה הוא לחדר שיש לו תוספת בניה פנימית ורצפה של בטון (עושים יציקה ע"ג הרצפה)
אבל רק איש הג"א יכול לתת את הדרישה המדוייקת למקום  ובדרך כלל צריך גם מהנדס שיצהיר שאין אפשרות לרדת 70 אחוז מהקירות כלפי מטה. כמו כן צריך גם לראות גדלי חלונות ועוד נתונים כדי להחליט איזה חדר יחוזק.

התשובה ניתנה על ידי רחל צירין, אדריכלות ועיצוב פנים, תל אביב , 052-8843346

קרא עוד