מי אנחנו

RAD.TEST משרדי המכון לבדיקות קרינה סביבתית נמצאיםבפתח-תקווה. RAD.TEST בעלת ותק ונסיון רב של אלפי מדידות קרינה, והיא מובילה בארץ בתחום בדיקות הקרינה ופועלת באישור ופיקוח המשרד להגנת הסביבה, רשיונות בתוקף מספר: 2190-01-4, 2190-01-6 ו- 1230  RAD.TEST פועלת בפריסה ארצית המאפשרת זמינות ושירות לקוחות במשך 24 שעות ביממה.  RAD.TEST מעסיקה מהנדסים והנדסאים המתמחים בתחום גלי הרדיו, מדידות קרינה ותאימות אלקטרומגנטית, מוסמכי המשרד להגנת הסביבה ובעלי נסיון רב במדידות קרינה. העובדים משתתפים באופן קבוע בהשתלמויות בארץ  ובחו\"ל  ומתעדכנים באופן שוטף בנושא הקרינה האלקטרומגנטית, הקרינה הרדיואקטיבית ובכל החידושים והשיטות בענף. כל זאת על מנת לשמור על רמה מקצועית גבוהה תוך הקפדה על אמינות, הוגנות ועמידה בהתחייבויות. RAD.TEST מתחייבת כי מדידות הקרינה המבוצעים על-ידה הינם אובייקטיבים ללא קשר לחברות הסלולריות או חברת חשמל. ציוד המדידה המשמש את RAD.TEST, הינו מהטובים בעולם, מכשירי הבדיקה חדישים ואמינים המאפשרים דיוק מדידה, תחום תדרים רחב, וקבלת תוצאות אמינות. מכשירי המדידות מכוילים אחת לשנה במעבדות מורשות ומאושרות ע\"י הממונה על הקרינה הסביבתית של המשרד להגנת הסביבה. ציוד המדידה עומד בתקנים הגבוהים של ישראל, ארה\"ב ואירופה ונחשב מוכר למדויק ואמין ביותר. RAD.TEST מומחים בבדיקות קרינה אלקטרומגנטית וגז ראדון ומתן ייעוץ ופתרונות בנושא בטיחות קרינה ובריאות סביבתית. RAD.TEST מקפידה על מחירים הוגנים וסבירים, ומתן שירות אדיב, אחראי ואמין.
קרא עוד צמצם

ת.ד 4687 פתח תקוה

ביקורות על RAD.TEST- המכון לבדיקות קרינה סביבתית

עדיין לא התקבלו ביקורות על RAD.TEST- המכון לבדיקות קרינה סביבתית כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום יועצי איכות הסביבה

האם יש צורך לבצע בדיקת קרקע לפני שמקימים עליה מבנה?

בהחלט. אומנם לא מדובר בעניין שהוא חובה על פי חוק, אך הדבר מומלץ מאוד. כאן אסור להסתמך על תוכניות ישנות או המלצות אדריכלים לא לעשות כך.
לא פעם אנשים מגלים שהקרקע עליה הם מבקשים לבנות, לא כשירה לכך או שיש צורך לבצע שינויים מסוימים בבנייה בגלל הרכבה. לכן מומלץ לא לחסוך בכך (עלות בדיקת קרקע היא קרוב ל1000 דולר), ולבצע אותה לפני שמתחילים את הבנייה.

קרא עוד

האם יש תקנות (בחוק של מדינת ישראל ) הנוגעות לסוג החומרים ממנו בונים את הבית ? והאם אתם באופן אישי חושבים שהתקנות הללו הותקנו בשביל בריאות ציבור ?

שלום רב

אכן יש במדינת ישראל תקנות ברורות לסוג החומרים איתן ניתן לעבוד, תקנות אלו הן חלק מתקנות התכנון והבנייה. התקנות נועדו גם לשמור על בריאות הציבור אך גם בשביל לשמור על בטיחות המבנה והסביבה.

קרא עוד

החלטתי להפוך את הבית שלי ל"ירוק", מה עלי לעשות בהתאם לעובדה שמדובר בדירה ישנה ולא חדשה?

נכון שהדבר תלוי לא מעט באופי הדירה, גודלה, החזיות אליהן היא פונה ועוד, ובכל זאת יש מספר דברים שניתן לעשות מיידית.

ראשית, לשנות את הנורות שיש בה לנורות חסכוניות (פלורסנטים).

שנית, להתקין בה פחים למיחזור.

שלוש, לצבוע את הבתים בצבעים ידידותיים לסביבה.

ארבע, להתקין קולט שמש סולרי בגג.

חמש, התקנת חלונות גדולים שמאפשרים זרימת אוויר שמונעת את הצורך בשימוש במזגן , שש, שימוש בצמחייה שתיצור צל.

קרא עוד

ברצוני להקים מערכת מים אפורים (מים ממוחזרים) , מה החוק בישראל, אומר לגבי זה?

לצערנו, אומנם יש מספר הצעות חוק בנושא, אך עדיין אף חוק לא התקבל. לכן כיום כדי להפעיל מערכת מים אפורים, יש צורך לקבל אישור מיוחד ממשרד הבריאות. ללא האישור, לא ניתן להפעיל מערכת כזו. חשוב לציין, שלא מעט גורמים כן מפעילים מערכות כאלו באופן פיראטי ולא חוקי.
כמו כו, במשרד להגנת הסביבה, החלו בתהליך של אישור הקמת מערכות כאלו.

קרא עוד