מי אנחנו

משרד 'מלכא אדריכלים' הוקם בשנת 2000 בחיפה ע"י האדריכלים מירב ואייל מלכא. המשרד עוסק בתכנון מגוון רחב של פרויקטים הכולל מגורים, מבני ציבור, מסחר, משרדים ומבני תעשיה ומעניק שירותי תכנון אדריכלי תוך שאיפה למצוינות בבניה ובאיכות החיים והסביבה. בתהליך התכנון משלב המשרד ערכים של צמצום ופשטות אסתטית הבאים לידי ביטוי בקווים נקיים, בבהירות ונוחות תפקודית של המבנה ובעלות בניה מאוזנת. המשרד מיישם עקרונות של בניה בת קיימא ומודעת אקלים תוך ניצול שיטות פאסיביות מחד, וטכנולוגיה מתקדמת מאידך.
קרא עוד צמצם

שד' הנשיא 14 חיפה

ביקורות על מלכא אדריכלים

עדיין לא התקבלו ביקורות על מלכא אדריכלים כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלים

כיצד מומלץ לעצב מטבח קטן?

שלום רב

אנחנו ממליצים לקרוא את המאמר אודות עיצוב מטבח שנמצא באתר וכן להתייעץ עם אחד האדריכלים שלנו באתר, בעזרת מילוי הטופס שממוקם בעמודים השונים באתר.

בהצלחה

קרא עוד

רציתי לדעת מה ההבדל בין אזור מגורים א לאזור מגורים ב וכיצד עושים את החישוב בשביל להגדיר זאת בתוכנית תבע?

שלום רב

אזור מגורים א מוגדר כאזור של וילות ובנייה נמוכה , ואזור מגורים ב מוגדר כאזור של בנייני רבי קומות.
בעיקרון החישוב מתבצע על פי תוכניות מקומיות, על פי אזור המגורים והצפיפות בו. הרעיון הוא, שכל עיר מחולקת לאזורים ועל פי האזורים היא יכולה לקבוע את מדרג הארנונה בעיר.

לייעוץ אדריכלי נוסף, היכנסו למאגר האדריכלים שלנו

קרא עוד

עם אילו חומרים מותר [חוקית] לבנות בית ? ( אם אפשר רשימה \ את החוק עצמו זה גם יעזור )

שלום רב

ניתן לבנות מכל חומר. לכל רשות מקומית יש חוק משלה וצריך לבדוק אצלה מה היא מתירה ומה לא. בעיקרון כל עוד החומר יציב ולא מסוכן, אפשר להשתמש בו.
 

התשובה ניתנה על ידי רחל צירין, אדריכלות ועיצוב פנים, תל אביב , 052-8843346


 

קרא עוד

יש לי סלון גדול בערך 50 מטר מרובע והתקנתי מזגן גדול 3 כח סוס , אך אני לא שבעת רצון מהחימום בקיצור קר בסלון למרות המזגן, אבקש לדעת רעין מומלץ לחימום אפקטיבי ונעים יותר. כל הצעה תתקבל בברכה. תודה.

צריך לבדוק את העניין במקום עצמו ולראות למה המזגן לא מקרר והאם יש תקלה כלשהי או שהוא לא מכוון טוב
לגבי צורות חימום אחרות, קמין הוא אפשרות מאוד נעימה וגם יפה שתוכל אותי לפתור את בעיית החימום.

התשובה ניתנה על ידי הגר פאר, בעלת סטודיו לאדריכלות ועיצוב, מושב גאולים, 050-3451321, 077-3451321

קרא עוד

ברצוני לפתוח מסעדה חדשה, לאלו דברים עלי לשים לב, בעת תכנון המבנה על ידי האדריכל שלי?

בניית מסעדה, כמו בניית כל עסק אחר, הינה שונה באופן מהותי מבנייה של בית פרטי. בעוד שבית פרטי מנוצל למרחב האישי והמשפחתי, אזי שמסעדה כמו כל עסק אחר, מנוצל למרחב הציבורי, וכך הוא צריך להיות מתואם הן מבחינת גודלו, והן מבחינת המרחבים שבו. כאשר האדריכל יציע לך, את תכנון המבנה, עליך לשים לב, האם יש בו מספיק שטח, הן לאזור ההסעדה והבר והן לאזור המטבח והמלצרים. האם יש בו מערכות טיהור אוויר,ארובה, האם יש בו מספיק מקום לציוד הנלווה (כמו למשל, אזור לפחי אשפה, בלוני גז, מדחס לאריזות ריקות), וכמובן האם התכנון עונה על דרישות משרד הבריאות, משטרה, ומכבי אש.

קרא עוד