מי אנחנו

הנביאים 56 חולון

ביקורות על מ.ש. הנדסה

עדיין לא התקבלו ביקורות על מ.ש. הנדסה כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלים

יש לי סלון גדול בערך 50 מטר מרובע והתקנתי מזגן גדול 3 כח סוס , אך אני לא שבעת רצון מהחימום בקיצור קר בסלון למרות המזגן, אבקש לדעת רעין מומלץ לחימום אפקטיבי ונעים יותר. כל הצעה תתקבל בברכה. תודה.

צריך לבדוק את העניין במקום עצמו ולראות למה המזגן לא מקרר והאם יש תקלה כלשהי או שהוא לא מכוון טוב
לגבי צורות חימום אחרות, קמין הוא אפשרות מאוד נעימה וגם יפה שתוכל אותי לפתור את בעיית החימום.

התשובה ניתנה על ידי הגר פאר, בעלת סטודיו לאדריכלות ועיצוב, מושב גאולים, 050-3451321, 077-3451321

קרא עוד

כמה זמן לוקח להרכיב תוכנית אדריכלית לשינוי מפרט פנימי של חנות?

זמן העבודה תלוי בהיקף העבודה. אם מדובר באמת בשינוי מפרט פנימי בלבד, היינו שינוי עיצוב פנים ומקסימום עבודות מודיפיקציה קלות בפנים (שינוי קירות וכד'), זמן העבודה הצפוי עבור האדריכל קצר יחסית, שבוע-שבועיים בדרך כלל.

באם מדובר בעבודות מסובכות יותר, כמו הוספת קומה, שינוי מפרט חיצוני כמו חלונות וכו' (דורש הכנת תוכנית נוספת להגשה לאישור) וכד', צפו לחודש-חודשיים. ניתן כמובן לקצר תהליכים בתוספת תשלום.

קרא עוד

שלום רב, עליי להראות בגרמושקה מיקום של 2 חניות. החלקה שלי צרה וארוכה וקו החזית הוא בחלק הארוך והצר. האם אני יכולה לשרטט חניות במקביל למדרכה ולא בתשעים מעלות ובצמוד זו לזו. כלומר שטח של 10 מ' * 2.5?

מאחר וחניות אמורות להיות בתוך השטח הפרטי ולא על המדרכה, שמהווה שטח פרטי, עלייך לברר (או לבקש מהאדריכל שיעשה זאת בשבילך)  ברשות המקומיתהאם יש אפשרות כזו ומה הם בכלל, הדרישות שלה לכך.

התשובה ניתנה על ידי רחל צירין, אדריכלות ועיצוב פנים, תל אביב , 052-8843346

 

קרא עוד

ברצוני לפתוח מסעדה חדשה, לאלו דברים עלי לשים לב, בעת תכנון המבנה על ידי האדריכל שלי?

בניית מסעדה, כמו בניית כל עסק אחר, הינה שונה באופן מהותי מבנייה של בית פרטי. בעוד שבית פרטי מנוצל למרחב האישי והמשפחתי, אזי שמסעדה כמו כל עסק אחר, מנוצל למרחב הציבורי, וכך הוא צריך להיות מתואם הן מבחינת גודלו, והן מבחינת המרחבים שבו. כאשר האדריכל יציע לך, את תכנון המבנה, עליך לשים לב, האם יש בו מספיק שטח, הן לאזור ההסעדה והבר והן לאזור המטבח והמלצרים. האם יש בו מערכות טיהור אוויר,ארובה, האם יש בו מספיק מקום לציוד הנלווה (כמו למשל, אזור לפחי אשפה, בלוני גז, מדחס לאריזות ריקות), וכמובן האם התכנון עונה על דרישות משרד הבריאות, משטרה, ומכבי אש.

קרא עוד