ניקוז בדירת גן

עמוד הבית פורומים פורום אדריכלות ניקוז בדירת גן

• This topic has תגובה 1, משתתף 1, and was last updated לפני 6 שנים by אדריכל יקי אייכאום.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • תגובות
    ניקוז בדירת גן

שלום

אני רוכשת דירת גן עם 40 מטר גינה מעל חניון, בגינה עצמה יש 2 שטחים מרוצפים, כל אחד כ15 מטר ובינהם רצועה צרה של דשא סינטטי פשוט.

מהנדס של בדק בית אמר שהשיפוע של המשטחים המרוצפים אינו תקין (פחות מאחוז) ובנוסף אני רואה שהמרזב ברחוב שמתחת לגינה מטפטף כל הזמן (מהגינה?)

לאן ואיך אמור להיות מנוקזים המים בדירת גן? יש תקן? זה תקני שהמרזב דולף כל הזמן? מי מתקן ליקוי כזה כל שיפוצניק או שזאת עבודה מיוחדת.

אני רוצה לשים דשא סינטטי מעל אחד המשטחים ומעל הדשא הסינטטי שיש כיום, מה עלות משעורת של התיקונים והשמת דשא סינטטי במצב כזה

תודה רבה 

יש נספח ניקוז

היי מיכל,

כדי לקבל היתר היזם שבנה את הבניין היה צריך להגיש ולקבל אישור לנספח ניקוז שמסביר מה קורה לטיפת מים שיורדת על החצר שלך (בהשקיה או גשם). מרזב דולף כל הזמן לא נשמע תקין, אבל ייתכן שהוא מנקז גם מי מזגנים ואם יש המון דירות, אז תמיד יש איזה מזגן עובד. אם זה דולף לרחוב – זה לא אמור להטריד אותך. אולי יש איזה פיצוץ בצינור מים, והבדיקה לזה היא פשוטה – חשבון מים מנופח+כל הברזים סגורים ועדיין המונה מסתובב. 
    עלות משוערת כמובן אי אפשר להתחיל לחשוב פה בפורום, מי שיכול לאתר את הבעיה (אם יש בעיה, כלל לא בטוח) הוא אינסטלטור שאולי יפתור אותה ואולי יפנה אותה לאיש איטום. דשא סינטתי עולה בין 30 ל-100 שח למ"ר, תלוי בכמות ובאיכות.

יקי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
כתיבת תגובה בתור אורח באתר. כניסה לחשבון שלי
פרסום תגובה
הפרטים שלך

Captcha