מי אנחנו

משרד יובל קדמון אדריכלים נוסד בשנת 1990. יובל קדמון הוא אדריכל ומתכנן ערים, בוגר הטכניון משנת 1981. המשרד מציע שירותים איכותיים, אחראיים, הנשענים על חומרה ותוכנה מודרניים ועל כלי חשיבה אנליטיים, תוך הקפדה על התכנסות ללוחות זמנים נתונים. אדריכל יובל קדמון שימש אדריכל מרכז בתכנון המשכן לאומנויות הבמה ע“ש גולדה מאיר בת“א במסגרת עבודתו במשרד יעקב רכטר מתחילת התכנון עד השלמת בניית הפרויקט. פרויקטים נבחרים מבני ציבור – מרכז רב שירותים לקשיש – יד אליהו – תל אביב. – בניין הסנאט – אוניברסיטת תל אביב. – אולם הסנאט – אוניברסיטת תל אביב. – בית ספר למוזיקה ואולם קונצרטים – בלגיה. – בתי כנסת באתרים שונים ברחבי הארץ. – מרכזי ספורט באתרים שונים עבור חיל האוויר. – מרכז סקווש – אור עקיבא. – אודיטוריום – עבור צה“ל. – מוזיאון צה“ל – תל אביב. – מרכז רב שירותים לקשיש – כפר שלם – תל אביב. – מבני משרדים ומגורים – עבור צה“ל. – מבנים ייעודיים מסוגים שונים – עבור צה“ל תכנון ערים – שכונת הרכס בבאר שבע (יחד עם אדריכל אריק ריסקין) כ- 2.400 יח“ד. – שכונת מגורים במעלה אדומים כ- 950 יח“ד. – שכונת מגורים בראש העין כ- 650 יח“ד. – שכונת מגורים באריאל כ- 700 יח“ד. – שכונת מגורים ברמות ג’ – באר שבע (יחד עם אדריכלים רות וראובן מגידו) כ- 3.300 יח“ד. – מתחם תפרי נווה צדק – תל אביב. – תכנית אב למתחם הסנאט – אוניברסיטת ת“א (יחד עם אדר’ אורנה קדמון ואדריכלים אמריו-מאיוס). – תכנית אב מתחם הספורט – חיל האוויר. פרסים 1981 פרס ע“ש ארכיטקט זיגמונד ברוורמן ז“ל על פרויקט הגמר בפקולטה לאדריכלות “מרכז אומנויות בנוה צדק” בהנחיית פרופ’ רוברט אוקסמן ואדריכל דוד בסט. 1986 תחרות לתכנון הפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים בקרית הטכניון (פרס שני). 1989 תחרות מתחם הסנאט באוניברסיטת ת“א (פרס קניה). 1996 תחרות לתכנון מרכז קהילתי רמז – ארלוזורוב בתל אביב יחד עם אדריכל מוריס שפירו (פרס ברירת המזמין). 1999 תחרות לתכנון מרכז אזרחי וקרית חינוך באלעד (פרס ברירת המזמין). 2006 תחרות לתכנון קרית חינוך בשכונת שער הגיא – יקנעם (פרס שלישי). 2009 תחרות לתכנון המרחב הפתוח השלטוני - ירושלים.
קרא עוד צמצם

רחוב בן גוריון 4 נס ציונה

ביקורות על יובל קדמון אדריכלים

עדיין לא התקבלו ביקורות על יובל קדמון אדריכלים כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלים

באיזה שלב של הבנייה, אני צריך להכניס אדריכל ובאיזה שלב מעצב פנים?

מבחינת אדריכל, אזי שהוא צריך להיות מעורב בעבודה כבר בשלב הראשון, קרי שלב תיכנון הבנייה. מאחר והוא הגורם האחראי על כך. מבחינת מעצב פנים זו שאלה אחרת לגמרי. יש מי שמזמין את מעצב הפנים כבר בשלבים הראשונים, על מנת שיוכל להציע הצעות שבהתאם להן ישתנה התיכנון של המקום. אחרים יעדיפו להזמין את מעצב הפנים, רק אחרי שהתכנון יתבצע והם ייכנסו לדירה. יש כאלו שמזמינים מעצב פנים במהלך מגוריהם בדירה, מתוך כוונה לחוות שינוי.

קרא עוד

קיימת אצלי חריגה בבנייה ולצורך חידוש החוזה במינהל מקרקעי ישראל הם ביקשו ממני להכין גרמושקה (תוכנית בניין) ולהגיש בקשה להיתר על היחידה השנייה. רציתי לדעת לאיזה סוג של אדריכל (המתמחה בנושאים כאלו) אני צריך לפנות וכמה יכול לעלות הכנת גרמושקה לבניין קיים?

עלות הכנת תוכנית בניין, תלויה בגודל השטח של המבנה וכן באופי העבודה (האם יש צורך שהאדריכל יעבוד מול רשות מקרקעי ישראל או מול רשויות נוספות) בעיקרון המחיר מתחיל לרוב ב2000 שקל. אך יש לקחת בחשבון שאדריכלים מנוסים יכולים לדרוש אף יותר.

קרא עוד

ברצוני לבנות בית חדש שיהיה "ירוק", כיצד יכול האדריכל לעזור לי בכך?

אחד השינויים וההתפתחויות הבולטות של בשנים האחרונות, בענף הבנייה, היא הבנייה הירוקה. יותר ויותר אנשים, עוברים לבנייה ירוקה, מתוך מטרה לחסוך באנרגיה, ולשמור על הסביבה. אדריכלים רבים, עברו מצורת הבנייה הישנה אל צורת בנייה "ירוקה". זה בא לידי ביטוי, כווני פתחים בצורה נכונה שעזור לבית להנאות מאוויר טבעי, בידוד מעטפת הבית בצורה נכונה, שימוש במערכות לייצור אנרגיה, שימוש במערכות לאנרגיה נקייה כמו דודי שמש, קולטי חשמל, תאורה סולרית. בנייה ירוקה, הינה גם שומרת על הסביבה, והינה גם חסכנית יותר.

קרא עוד

אני רוצה לבנות בבית שלי מרפסת, כיצד אדע האם אני יכול ומדוע יכולים למנוע זאת ממני?

לשאלה הראשונה, התשובה נמצאת במספר מקומות. את חוקי הבנייה ניתן למצוא הן ברשת, הן באיגוד הקבלנים והן כמו ברשות המקומית. לשאלה מדוע ניתן למנוע פתיחת מרפסת או כל דבר אחר, אזי שהתשובה מתחלקת לשניים. ראשית, המדינה לא רוצה שכל אחד יבנה בצורה חופשית וייצור אי סדר, שנית, בנייה שכזו יכולה לפגוע בזכויות השכנים, ולכן לא כל אחד יכול לפתוח מרפסת או לבנות על גג הבית בצורה חופשית.

קרא עוד

אני בונה בית פרטי בימים אלו ורוצה להוסיף לו חנייה פרטית בלי לבזבז יותר מדי שטח עליו. מה המינימום של שטח חנייה פרטית על פי התקן?

על פי תקנות הבנייה, רוחב מינימיל של חנייה פרטית הוא 2.30 מ', רוחב ליד עמוד הוא 2.55 מ'  ובין שני עמודים הוא 2.8 מ'.
על פי התקנות, אורך חנייה מול קיר הוא 5 מ', בשטח חופשי הוא 4.75 מ', ומול אבן שפן הוא 4.25 מ'.


קרא עוד