מי אנחנו

סטודיו צעיר ודינמי העוסק בעיצוב הומור וחוויה, עם דגש על יצירתיות וחדשנות.הסטודיו מנוהל ע"י נטע שדה בוגרת בצלאל, במחלקה לעיצוב תעשייתי. הסטודיו עוסק בתחומים מגוונים, החל בעיצוב מוצרים ביניהם מוצרי ילדים ופנאי, אקססוריז לבית ורהיטים בייצור סדרתי, דרך עיצוב חללים פרטיים, ציבוריים ותערוכות עד עיצוב יחידני. רב תחומיות זו מבוססת על הקונספט שבסביבה בה אנו חיים יש השפעה הדדית בין המיקרו-המוצר למקרו-החלל.הסטודיו שם כמטרה להעצים את חווית המשתמש הסופי. ומשלב בפעולותיו מחקר ופיתוח לצד יכולות עיצוב וארגונומיה.ליווי הלקוח משלב הקונספט והפנטזיה ועד לפיקוח התוצאה הסופית.
תחומי התמחות: הומור, חוויה, פנטזיה, יצירתיות, חדשנות, ארגונומיה.
קרא עוד צמצם

המזמרה 11 נס ציונה

ביקורות על נטע שדה סטודיו

עדיין לא התקבלו ביקורות על נטע שדה סטודיו כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלים

יש לי סלון גדול בערך 50 מטר מרובע והתקנתי מזגן גדול 3 כח סוס , אך אני לא שבעת רצון מהחימום בקיצור קר בסלון למרות המזגן, אבקש לדעת רעין מומלץ לחימום אפקטיבי ונעים יותר. כל הצעה תתקבל בברכה. תודה.

צריך לבדוק את העניין במקום עצמו ולראות למה המזגן לא מקרר והאם יש תקלה כלשהי או שהוא לא מכוון טוב
לגבי צורות חימום אחרות, קמין הוא אפשרות מאוד נעימה וגם יפה שתוכל אותי לפתור את בעיית החימום.

התשובה ניתנה על ידי הגר פאר, בעלת סטודיו לאדריכלות ועיצוב, מושב גאולים, 050-3451321, 077-3451321

קרא עוד

שלום,סיימתי לימודי אדריכלות ויש לי כמה הצעות שכמה מהן זה לחדש גרמושקות ישנות ,כמה אני אמור לקחת על כל אחת?

שלום רב

עלות חידוש גרמשוקה תלויה בגודל המבנה ובסוג העבודה. בדרך כלל דירה או בית פרטי החל מ-200 מ"ר עולה 2500-3000 שקל. במידה ויש צורך לפנות לרשויות, אז המחיר שאת יכולה לדרוש הוא גבוה יותר.

בהצלחה

קרא עוד

אני מעונין להרחיב את המטבח וכו' לכיון החצר, איזה אדריכל עלי לחפש כדי שייתן לי את הניצול המירבי של השטח? וכיצד אדע שהגעתי לבעל מקצוע אמיתי?

1. במידה וההרחבה של המטבח היא לתוך אזור מקורה בחצר (כלומר אזור הכלול בשטח העיקרי של הבית) אזי תהליך השינוי יהיה קצר ופשוט יחסית: יש לפנות למעצב פנים שיכין אופציות שונות להרחבה ואופציות שונות למטבח החדש . באופציות השונות צריך לבדוק כמה דברים : אפשריות שונות להרחבה, אפשריות שונות לתכנון המטבח, בדיקת התייחסות המטבח לחלל הנתון בתוך הבית ובחצר, עלות משוערת וכו'...

2. במידה וההרחבה של המטבח לחצר מוסיפה שטח עיקרי לבית, אז ע"פ חוק יש לבקש בקשה להיתר בניה. לכן השלב הראשון יהיה בדיקת אפשרות ההרחבה ע"פ החוק במידה ואחוזי הבניה מאפשרים זאת, צריך לערוך גרמושקה (בקשה להיתר).

את הגרמושקה צריך לערוך אדריכל או הנדסאי אדריכלות. שאר השלבים זהים במפורט מעל "וכיצד אדע שהגעתי לבעל מקצוע אמיתי" – זו שאלת השאלות 1. התשובה המידית היא לעשות איזה מחקר בסיסי (לקוחות לשעבר, עבודות קודמות, כמה שנים ניסיון, הכשרות וכו...), זה יכול לתת לך קנה מידה 2. אבל האמת היא שיש הרבה שרלטנים בחוץ וכמו בכול בעל מקצועות: רופא, עו"ד, רואה חשבון, סוכן ביטוח, פסיכולוג, מוסכניק, קבלן או נציג שירות, אתה לא באמת יכול לדעת ואתה חייב לסמוך. אתה חייב לפרגן ואתה חייב להאמין. התשובה ניתנה על ידי אשר אלבז, אדריכל ומעצב פנים.

קרא עוד

ברצוני לפתוח מסעדה חדשה, לאלו דברים עלי לשים לב, בעת תכנון המבנה על ידי האדריכל שלי?

בניית מסעדה, כמו בניית כל עסק אחר, הינה שונה באופן מהותי מבנייה של בית פרטי. בעוד שבית פרטי מנוצל למרחב האישי והמשפחתי, אזי שמסעדה כמו כל עסק אחר, מנוצל למרחב הציבורי, וכך הוא צריך להיות מתואם הן מבחינת גודלו, והן מבחינת המרחבים שבו. כאשר האדריכל יציע לך, את תכנון המבנה, עליך לשים לב, האם יש בו מספיק שטח, הן לאזור ההסעדה והבר והן לאזור המטבח והמלצרים. האם יש בו מערכות טיהור אוויר,ארובה, האם יש בו מספיק מקום לציוד הנלווה (כמו למשל, אזור לפחי אשפה, בלוני גז, מדחס לאריזות ריקות), וכמובן האם התכנון עונה על דרישות משרד הבריאות, משטרה, ומכבי אש.

קרא עוד