מי אנחנו

כמה פעמים עצמתם עיניים וחלמתם שמישהו אחר מסדר, מארגן ומעצב לכם את הבית בדיוק כמו שאתם רוצים? מהיום החלום הוא מציאות וכל שנותר לכם זה להתעורר ולהתפעל מעבודתם של אול דיזיין.
תחומי התמחות: עיצוב הבית, עיצוב גינות, בניית אקווריום
קרא עוד צמצם

הסייפן 1 טבריה

ביקורות על אול דיזיין

עדיין לא התקבלו ביקורות על אול דיזיין כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלים

שלום,סיימתי לימודי אדריכלות ויש לי כמה הצעות שכמה מהן זה לחדש גרמושקות ישנות ,כמה אני אמור לקחת על כל אחת?

שלום רב

עלות חידוש גרמשוקה תלויה בגודל המבנה ובסוג העבודה. בדרך כלל דירה או בית פרטי החל מ-200 מ"ר עולה 2500-3000 שקל. במידה ויש צורך לפנות לרשויות, אז המחיר שאת יכולה לדרוש הוא גבוה יותר.

בהצלחה

קרא עוד

שלום רב בביתי יש מרתף. המדרגות אליו נמצאות בתוך הבית. הייתי מעוניינת להפוך אותו למשרד עבודה ולעשות כניסה נפרדת מדרגות יורדות. האם אני צריכה היתר מיוחד בשביל זה?

כל שינוי חזית או שינוי חיצוני דורש היתר,  מהרשות המקומית.
יש לגשת לעירייה ולבדוק מה הדרישה שלהם

התשובה ניתנה על ידי רחל צירין, אדריכלות ועיצוב פנים, תל אביב , 052-8843346

קרא עוד

אני מעוניינת להרחיב בית ישן ב60 מטר, האם יש אפשרות לבנות חדר מחוזק במקום ממד השכנים למטה לא עשו תוספת כך שאין לי בסיס לבניה. אני מדברת על החיסכון על מנת שלא אצטרך לבנות גם להם.

התשובה היא כן.  ממד אמור לרדת לקרקע ב-70 אחוז קירות ואם השכנים לא עשו הרחבה אין אפשרות לבנות בשבילם את הקירות.
ההמלצה שלי היא לחזק דווקא חדר קיים לפני תחילת ביצוע של הגשה של תוספת לעירייה על מנת שלא תהייה תלויה באישור הג"א לתוספת החדשה ואת התוספת החדשה להגיש כשחדר מחוזק (זה נקרא שיפור מיגון) קיים כבר בבית. 
אם זה לא מסתדר עם המצב של הבית,  כרגע אז כמובן שהחדר בהרחבה יוכל להיות חדר מחוזק
חדר מחוזק, לידע כללי, הכוונה הוא לחדר שיש לו תוספת בניה פנימית ורצפה של בטון (עושים יציקה ע"ג הרצפה)
אבל רק איש הג"א יכול לתת את הדרישה המדוייקת למקום  ובדרך כלל צריך גם מהנדס שיצהיר שאין אפשרות לרדת 70 אחוז מהקירות כלפי מטה. כמו כן צריך גם לראות גדלי חלונות ועוד נתונים כדי להחליט איזה חדר יחוזק.

התשובה ניתנה על ידי רחל צירין, אדריכלות ועיצוב פנים, תל אביב , 052-8843346

קרא עוד

ברצוני לפתוח מסעדה חדשה, לאלו דברים עלי לשים לב, בעת תכנון המבנה על ידי האדריכל שלי?

בניית מסעדה, כמו בניית כל עסק אחר, הינה שונה באופן מהותי מבנייה של בית פרטי. בעוד שבית פרטי מנוצל למרחב האישי והמשפחתי, אזי שמסעדה כמו כל עסק אחר, מנוצל למרחב הציבורי, וכך הוא צריך להיות מתואם הן מבחינת גודלו, והן מבחינת המרחבים שבו. כאשר האדריכל יציע לך, את תכנון המבנה, עליך לשים לב, האם יש בו מספיק שטח, הן לאזור ההסעדה והבר והן לאזור המטבח והמלצרים. האם יש בו מערכות טיהור אוויר,ארובה, האם יש בו מספיק מקום לציוד הנלווה (כמו למשל, אזור לפחי אשפה, בלוני גז, מדחס לאריזות ריקות), וכמובן האם התכנון עונה על דרישות משרד הבריאות, משטרה, ומכבי אש.

קרא עוד

האם אדריכל צריך לשאת רישיון או שמספיק שהוא ילמד את התחום ויקבל בו תואר?

לפי תקנות המהנדסים והאדריכלים, אדריכל חייב לשאת רישיון והוא יכול לקבל אותו רק אחרי שהוא עובר תקופת הכשרה אצל אדריכל מוסמך (מי שיש לו רישיון יותר מחמש שנים). תקופת ההכשרה נמשכת שלוש שנים, במהלכה הוא ינהל פרויקטים תחת פיקוח של האדריכל המוסמך. לאחר מכן הוא יצטרך לעבור בחינות רישוי. רק אם עבר את בחינות הרישוי הוא יקבל את הרישיון.

קרא עוד