מי אנחנו

עלים ופרחים - חברה שראתה עולם. מתכננת "הכל סביב הבית" לגינות פרטיות ומסחריות. עם ניסיון של 14 שנות תכנון והקמת גינות (רובן בקליפורניה), אצרה החברה ידע וטעם הנשקפים מעבודותיה. המעברים הרבים בין סגנונות גינה שונים, שפע המים, הכסף, הדימיון ההוליוודי והאקלים הנפלא, היו בית ספר מצויין לאיך לעשות הרבה ממעט, ושהיופי נמצא בפשטות. גינון ופיתוח הם סוג של חלוציות המביאה עימה ריענון, תמימות ויצירת נוף מתחדשת בדומה לטבע. העיצוב הוא החזון והמחשבה קדימה לאיך יחיו כולם בהרמוניה לאחר השינוי.
תחומי התמחות: תכנון גינה, תכנון גינות, עיצוב גינות, גינה, גינות
קרא עוד צמצם

משק 12 עמיקם

ביקורות על עלים ופרחים תכנון גינות

עדיין לא התקבלו ביקורות על עלים ופרחים תכנון גינות כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלות נוף

כמה עולה עיצוב גינה לבנין רב קומות?

עיצוב גינה, לא כולל עבודת תשתית, שתילה וטיפול חודשי, יעלה החל מ10000 שקלים. מעצבי נוף רבים עובדים בצמידות לגננים, ולכן כדאי לבקש הצעת מחיר כוללת.

קרא עוד

שלום אני מעוניינת לדעת האם בניית ממ"ד כוללת מקלחון ושירותים ואם לא, האם יש אפשרות לכלול זאת? תודה

בניית ממד לא מחייבת שרותים, אבל אם כבר בונים , אפשר להגיש בקשה כוללת לממד ושרותים.

התשובה ניתנה על ידי רחל צירין, אדריכלות ועיצוב פנים, תל אביב , 052-8843346

קרא עוד

קנינו בית פרטי, ראשית עלינו להרחיב חדר , לבצע סגירת מרפסת ולבצע שינוי קירות פנימי. יחד עם זה אנחנו מעוניינים ביעוץ ורעיונות האם מה שתכננו הכי אידאלי בתיכנון. האם עלינו לפנות כם לאדריכל לגבי התוספת (כולל הרחבת גג רעפים) וגם למעצב פנים בניפרד?

שלום רב

ניתן לפנות לשני הגורמים בנפרד, אך האידיאלי, מבחינה כלכלית וכן מבחינת מעשית היא לפנות לאדריכל שמתעסק גם בעיצוב פנים. רוב האדריכלים מתעסקים בשתי הזירות גם יחד. זה יהיה הרבה יותר פשוט ונוח לעבוד מול גורם אחד שמכיר את המבנה ולא מול שני גורמים בנפרד.

קרא עוד

דשא סינטטי, האם רעיל?

שלום רב

לא, דשא סינטטי, איננו רעיל. אנשים רבים חושבים כך אך אין זה נכון

קרא עוד

ברצוני לברר לגבי בניה קלה/מתועשת- מדוע הבניה מסוג זה לא נפוצה בארץ ? תודה רבה.

פתרונות הבניה המתועשת הנפוצים משתמשים לרוב ביחידות מוכנות מאלומיניום, שילובים של פולימרים שונים, ובמידה הולכת ופוחתת בבטון. בניה מסוג זה נפוצה מאוד ברחבי העולם, בייחוד במדינות מתפתחות, ולמרות שקירות האיטונג ופתרונות אחרים נפוצים מאוד בחקלאות ובתעשייה בישראל, אכן לא מדובר בפתרון נפוץ עבור דיור פרטי. הסיבה העיקרית למצב היא בעיות בידוד.

בניה מתועשת, אפילו הפתרונות המתקדמים ביותר, סובלת מיכולת בידוד קול ירודה בכ80% מבניית "בלוקים" מסורתית, ויכולת בידוד חום הנמוכה בעד 90% (!!!).

כיוון שבמרבית אזורי הארץ מקובל להשתמש בפתרונות מיזוג למשך לפחות 3-4 חודשים בשנה, כל שינוי בתכונות הבידוד הטרמי של מעטפת הבניין יתבטא בשוני של אלפי שקלים בהוצאות המיזוג השנתיות, ולכן הופך את הפתרונות הללו להרבה פחות משתלמים.

קרא עוד