מי אנחנו

סימה עדי - עיצוב פנים- מלווה אתכם בשירותי עיצוב פנים מהתחלה ועד הסוף... תהליך עיצוב הפנים הינו מתמשך ומודולרי, ותפקידי בתוקף תפקידי כמעצבת הוא ללוותכם צעד צעד, יד ביד לכל אורך הדרך, עד לתוצאה הסופית והמושלמת עבורכם.
ה"אני מאמין" שלי הוא שמעצב פנים טוב הוא מעצב פנים אשר יודע לגייס את כל יכולותיו, היצירתיות שבו, הידע והניסיון שצבר, לטובת העיצוב אשר יתאים ללקוח כמו כפפה ליד.
בנקודה זאת, באים יתרונותיי לידי ביטוי- עבודתי אינה מסתכמת בבחירת הפריטים ובהתאמתם, אלא גם במיקומם ובעיצובם מא' ועד ת'. ארונות מטבח, מטבחים,  שידות טלוויזיה ועוד פריטי ריהוט נוספים יעברו עיצוב אישי ומוקפד על מנת שיתאימו לקונספט העיצובי הכולל וישתלבו באופן הטוב ביותר בחלל המעוצב. כאן אנו מעצבים חלומות... עיצוב מוצלח הוא עיצוב שנוצר על מנת לקלוע לדמיונו ורצונותיו של הלקוח עד לפרט האחרון, ולכן הדגש שאני שמה הוא על שימוש בחומרים המתאימים והאיכותיים ביותר- עץ, גבס, פורמייקה, זכוכית או אלומיניום, שימוש בטפטים, בצבעים ייחודיים או בטייחים מסוגים שונים. כל החומרים הללו ועוד, משמשים עבורי כחומר ביד היוצר בדרכי הייחודית לעיצוב החלום שלכם בדיוק כפי שהוא גובש במוחכם.
אנו נצעד יחדיו לכל אורך הדרך עד להצלחה... על מנת להגשים את החלום שלכם, אני מאמינה כי  על המעצב ישנה חובה להבין אותו בצורה המושלמת, ותנאי חשוב לכך הוא שיתוף פעולה הדוק בין הלקוח ובין איש המקצוע, לכל אורך הדרך. כמי שמבינה את המשוואה  הזאת היטב,  אני נוהגת להקפיד על עדכון שוטף של הלקוח ועל התאמת העיצוב לצרכים האישיים שלו וכל זאת על מנת ליצור את התוצאה המושלמת והמתאימה ביותר עבורו. רוצים להתנסות? צרו קשר ואשמח לעמוד לשירותכם.
תחומי התמחות: תכנון ועיצוב פנים, תכנון חדרי אמבטיה ומטבחים, משרדים, חנויות, עיצוב בגבס, עיצוב רהיטים
קרא עוד צמצם

י. ל פרץ 25 באר שבע

ביקורות על סימה עדי - עיצוב פנים

עדיין לא התקבלו ביקורות על סימה עדי - עיצוב פנים כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלים

ברצוני לפתוח מסעדה חדשה, לאלו דברים עלי לשים לב, בעת תכנון המבנה על ידי האדריכל שלי?

בניית מסעדה, כמו בניית כל עסק אחר, הינה שונה באופן מהותי מבנייה של בית פרטי. בעוד שבית פרטי מנוצל למרחב האישי והמשפחתי, אזי שמסעדה כמו כל עסק אחר, מנוצל למרחב הציבורי, וכך הוא צריך להיות מתואם הן מבחינת גודלו, והן מבחינת המרחבים שבו. כאשר האדריכל יציע לך, את תכנון המבנה, עליך לשים לב, האם יש בו מספיק שטח, הן לאזור ההסעדה והבר והן לאזור המטבח והמלצרים. האם יש בו מערכות טיהור אוויר,ארובה, האם יש בו מספיק מקום לציוד הנלווה (כמו למשל, אזור לפחי אשפה, בלוני גז, מדחס לאריזות ריקות), וכמובן האם התכנון עונה על דרישות משרד הבריאות, משטרה, ומכבי אש.

קרא עוד

שלום, אני מתכנן לבנות בית במושב על שטח חקלאי של המנהל, כיום יש בית ישן שיש לי 2 אפשרויות: 1. להרוס אותו ולבנות בית חדש. 2. לשנות את הבית הקיים. ברור שהתהליך של קבלת האישורים בתוספת הוא קצר ופשוט יותר מהריסה ובניה חדשה. ממה ששמעתי מספיק שאני אשאיר רק קיר אחד מהבית הקיים וזה עדיין יישאר תחת הגדרה של תוספת/הרחבה ולא הריסה ובנייה מחדש. אני מנסה לברר האם זה נכון ומה המינימום שצריך להשאיר מהבית הישן אם יש מינימום בכלל?

הכי נכון לפנות אל הרשות המקומית ולברר מאחר ובדרך כלל תוספת לבית קיים "קלה" יותר ברשויות (תלוי באופי התוספת כמובן אם מדובר על הכפלת הבית אז לא) אבל מסובכת יותר מבחינת ביצוע ויש לחבר מבנה ישן למבנה חדש שאלו שני מבנים ש"עובדים" בקצב אחר
 
המקרה שנידון כאן,הוא שונה מאחר ויש צורך להראות כיצד התוספת מתחברת לבית הקיים, ולכן זה דורש בדיקה מה הרשות המקומית דורשת. 

 

קרא עוד

באיזה שלב של הבנייה, אני צריך להכניס אדריכל ובאיזה שלב מעצב פנים?

מבחינת אדריכל, אזי שהוא צריך להיות מעורב בעבודה כבר בשלב הראשון, קרי שלב תיכנון הבנייה. מאחר והוא הגורם האחראי על כך. מבחינת מעצב פנים זו שאלה אחרת לגמרי. יש מי שמזמין את מעצב הפנים כבר בשלבים הראשונים, על מנת שיוכל להציע הצעות שבהתאם להן ישתנה התיכנון של המקום. אחרים יעדיפו להזמין את מעצב הפנים, רק אחרי שהתכנון יתבצע והם ייכנסו לדירה. יש כאלו שמזמינים מעצב פנים במהלך מגוריהם בדירה, מתוך כוונה לחוות שינוי.

קרא עוד

קיימת אצלי חריגה בבנייה ולצורך חידוש החוזה במינהל מקרקעי ישראל הם ביקשו ממני להכין גרמושקה (תוכנית בניין) ולהגיש בקשה להיתר על היחידה השנייה. רציתי לדעת לאיזה סוג של אדריכל (המתמחה בנושאים כאלו) אני צריך לפנות וכמה יכול לעלות הכנת גרמושקה לבניין קיים?

עלות הכנת תוכנית בניין, תלויה בגודל השטח של המבנה וכן באופי העבודה (האם יש צורך שהאדריכל יעבוד מול רשות מקרקעי ישראל או מול רשויות נוספות) בעיקרון המחיר מתחיל לרוב ב2000 שקל. אך יש לקחת בחשבון שאדריכלים מנוסים יכולים לדרוש אף יותר.

קרא עוד

כיצד בוחרים מי יתכנן ויעצב בניינים ציבוריים והאם לציבור יש השפעה על ההחלטה?

בחירת אדריכל ומעצב פנים לתיכון בניין ציבורי, נעשה באמצעות מכרז. הממשלה, הרשות האחראית או העיירה המקומית, מפרסמים מכרז בו נכתב מה בדיוק הם רוצים ולמה הם מצפים. אז ניגשים האדריכלים שמעוניינים בביצוע העבודה, מציעים הצעה, בה נאמר מה הם מציעים לבנות, כיצד ואת עלויות העבודה. כאשר ההצעה מתקבלת, ניתנת זכות ערעור למפסידים במכרז במידה ונראה להם שהמכרז לא היה חוקי מסיבות שונות. בנוסף, יכול הציבור להגיש ערעור במידה והוא חש שההצעה שהתקבלה יכולה לפגוע בו. ישנם מקרים, בהם הציבור הוא זה שמכריע איזו הצעה תתקבל, באמצעות משאל או סקר.

קרא עוד