מי אנחנו

עדי זיו – הנה אדריכלית מוסמכת, בוגרת הפקולטה לאדריכלות באוניברסיטת ת"א בהצטיינות, עיקר התמחותה הוא בתיכנון אדריכלי ועיצוב פנים של דירות,  בתים פרטיים, משרדים וחנויות.
התכנון מתחיל בהכרות הלקוח וצרכיו והעיצוב מותאם לכל אחד באופן פרטני לפי טעמו האישי והעדפותיו. הקו העיצובי נע בין חללים בסיגנון מודרני ונקי לחללים בסגנון כפרי ואקלקטי.
התכנון שלה משלב ניצול מקסימלי של המרחב,נותן מענה חדשני ופתרונות יצירתיים, החל בניצול חללים קטנים, יצירת מקומות אחסון ועד בחירת תאורה נכונה לחלל התורמת לאוירה אותה שואפים ליצור.
העיצוב הסופי הוא תוצר מושלם של דו-שיח בין האדריכל ללקוח כדי ליצור כלי להגשמת רצונותיו וחלומותיו של הלקוח על הצד הטוב ביותר וכולל יעוץ, הכוונה ותמיכה לאורך התהליך כולו עד לקבלת מוצר מוגמר מסוגנן,פונקציונלי ובעל קו עיצובי ברור.
תחומי התמחות: אדריכלות, עיצוב פנים, מגורים, בתים פרטיים, וילות, מגורי יוקרה, שיפוץ, יעוץ אדריכלי, חנויות, משרדים
קרא עוד צמצם

הרצליה הרצליה

ביקורות על עדי זיו

עדיין לא התקבלו ביקורות על עדי זיו כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלים

כיצד בוחרים מי יתכנן ויעצב בניינים ציבוריים והאם לציבור יש השפעה על ההחלטה?

בחירת אדריכל ומעצב פנים לתיכון בניין ציבורי, נעשה באמצעות מכרז. הממשלה, הרשות האחראית או העיירה המקומית, מפרסמים מכרז בו נכתב מה בדיוק הם רוצים ולמה הם מצפים. אז ניגשים האדריכלים שמעוניינים בביצוע העבודה, מציעים הצעה, בה נאמר מה הם מציעים לבנות, כיצד ואת עלויות העבודה. כאשר ההצעה מתקבלת, ניתנת זכות ערעור למפסידים במכרז במידה ונראה להם שהמכרז לא היה חוקי מסיבות שונות. בנוסף, יכול הציבור להגיש ערעור במידה והוא חש שההצעה שהתקבלה יכולה לפגוע בו. ישנם מקרים, בהם הציבור הוא זה שמכריע איזו הצעה תתקבל, באמצעות משאל או סקר.

קרא עוד

שלום, אני מתכנן לבנות בית במושב על שטח חקלאי של המנהל, כיום יש בית ישן שיש לי 2 אפשרויות: 1. להרוס אותו ולבנות בית חדש. 2. לשנות את הבית הקיים. ברור שהתהליך של קבלת האישורים בתוספת הוא קצר ופשוט יותר מהריסה ובניה חדשה. ממה ששמעתי מספיק שאני אשאיר רק קיר אחד מהבית הקיים וזה עדיין יישאר תחת הגדרה של תוספת/הרחבה ולא הריסה ובנייה מחדש. אני מנסה לברר האם זה נכון ומה המינימום שצריך להשאיר מהבית הישן אם יש מינימום בכלל?

הכי נכון לפנות אל הרשות המקומית ולברר מאחר ובדרך כלל תוספת לבית קיים "קלה" יותר ברשויות (תלוי באופי התוספת כמובן אם מדובר על הכפלת הבית אז לא) אבל מסובכת יותר מבחינת ביצוע ויש לחבר מבנה ישן למבנה חדש שאלו שני מבנים ש"עובדים" בקצב אחר
 
המקרה שנידון כאן,הוא שונה מאחר ויש צורך להראות כיצד התוספת מתחברת לבית הקיים, ולכן זה דורש בדיקה מה הרשות המקומית דורשת. 

 

קרא עוד

שלום , רציתי לדעת כמה זמן לוקח להכין תוכנית אדריכלות לבית חדש בגוש של 165 מ"ר ?

הדבר תלוי, אם יש תוכנית מגירה או לא. בממוצע תכנון אדריכלי לוקח מספר שבועות, בהתאם ללוח הזמנים של האדריכל ולמה שהלקוח רוצה.

קרא עוד

מה זה באוהאוס?

באוהאוס היא שיטת עיצוב גרמנית, של עיצוב בתים ישרים, תכליתיים, ופשוטים. השיטה נקראת על שמו של הבית הספר בו הוא הומצא. שיטה זו שלטה באדריכלות העולמית באמצע המאה העשרים, בישראל שיטה זו היתה פופולארית מאוד בתקופת היישוב. ב2003 הכיר ארגון אונסק"ו בעיר הלבנה בת"א כאזור שימור, בגלל מבנים רבים בסגנון זה שנמצאים בה.

קרא עוד

כמה עולה תכנון בית פרטי (שום דבר מיוחד מידי) על ידי אדריכל?

העלות תלויה מאוד בזהות האדריכל כמובן. המחירים הנמוכים יותר שהצלחנו למצא עמדו בסביבות ה-5000$, כולל תוכנית מפורטת (וכן הגשת גרמושקה לוועדה המקומית לתכנון ובניה) ואישור של מהנדס בניין.

בפועל היום המחירים הממוצעים גבוהים יותר, עד לכ-10 אלף דולר, משהו בסביבות העשרה אחוז מעלויות הבניה (לא כולל עלות הקרקע). כמובן שאדריכלים בעלי שם גובים פי 2-5 מהמחיר הזה, אבל בעוד שלא תמיד כדאי להשקיע המון בעיצוב האדריכלי, חיסכון יתר (על ידי פניה לאדריכל שגובה סכום נמוך מאוד, ולכן חזקה עליו שיסתמך על תוכניות שבלוניות ועלול אף "לפספס" פרטים חיוניים) יעלה לכם ממש ביוקר (החל מעיכובים באישור הוועדות השונות וכלה בטעויות בניה, עיכובים בביצוע וצורך בתיקונים בעתיד).

קרא עוד