מי אנחנו

"הנקין- שביט אדריכלות ועיצוב" הוא משרד תכנון שהוקם בשנת 2004. המשרד, שהחל את דרכו כסטודיו קטן לתכנון, גדל והתפתח בהיקף העבודות ובניסיון המגוון שנצבר. המשרד מנוהל על ידי עירית הנקין וזהר שביט, אשר סיימו בהצטיינות את מסלול התואר B.Design של המכון האקדמי-טכנולוגי חולון. כיום משמשים השניים כמרצים ללימודי הסטודיו השונים במוסד זה. תהליך התכנון, שעדיין מתאפיין בגישה אנליטית, ניסיונית וספציפית, עוזר לאגד את מרכיבי המחקר ולשלבם יחדיו לכדי יצירה שלמה. היצירה האדריכלית, שהיא בגדר "חליפה" הנתפרת לפי מידת הלקוח, הינה בראש ובראשונה תוצר של חשיבה הגיונית שתחילתה ברעיון. קווים אלו מנחים את "הנקין- שביט אדריכלות ועיצוב" תוך מתן דגש על ערכים ומרכיבים אומנותיים, המופיעים במינונים משתנים הן בתהליך התכנון והן ביצירה החללית. עירית וזהר, כיוצרים וכמתכננים נהנים מהתהליך עצמו וזכותם זו- היא גם תודתם ללקוחות שהתעניינו, חקרו, הסתקרנו ובחרו בעולם העיצוב והאדריכלות שהם יותר מראייה תכליתית גרידא. למרבה השמחה, מצאו לקוחות המשרד כי התהליך אסתטי ובה בעת אינטלקטואלי. תודה והערכה מגיעה למשפחה הקרובה שהתגייסה לשמש כלקוחות בתחילת הדרך
קרא עוד צמצם

יהודה הימית 55 תל אביב

ביקורות על הנקין שביט אדריכלים עיצוב פנים

עדיין לא התקבלו ביקורות על הנקין שביט אדריכלים עיצוב פנים כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלים

שלום,סיימתי לימודי אדריכלות ויש לי כמה הצעות שכמה מהן זה לחדש גרמושקות ישנות ,כמה אני אמור לקחת על כל אחת?

שלום רב

עלות חידוש גרמשוקה תלויה בגודל המבנה ובסוג העבודה. בדרך כלל דירה או בית פרטי החל מ-200 מ"ר עולה 2500-3000 שקל. במידה ויש צורך לפנות לרשויות, אז המחיר שאת יכולה לדרוש הוא גבוה יותר.

בהצלחה

קרא עוד

רציתי לדעת מה ההבדל בין אזור מגורים א לאזור מגורים ב וכיצד עושים את החישוב בשביל להגדיר זאת בתוכנית תבע?

שלום רב

אזור מגורים א מוגדר כאזור של וילות ובנייה נמוכה , ואזור מגורים ב מוגדר כאזור של בנייני רבי קומות.
בעיקרון החישוב מתבצע על פי תוכניות מקומיות, על פי אזור המגורים והצפיפות בו. הרעיון הוא, שכל עיר מחולקת לאזורים ועל פי האזורים היא יכולה לקבוע את מדרג הארנונה בעיר.

לייעוץ אדריכלי נוסף, היכנסו למאגר האדריכלים שלנו

קרא עוד

שלום, אני מתכנן לבנות בית במושב על שטח חקלאי של המנהל, כיום יש בית ישן שיש לי 2 אפשרויות: 1. להרוס אותו ולבנות בית חדש. 2. לשנות את הבית הקיים. ברור שהתהליך של קבלת האישורים בתוספת הוא קצר ופשוט יותר מהריסה ובניה חדשה. ממה ששמעתי מספיק שאני אשאיר רק קיר אחד מהבית הקיים וזה עדיין יישאר תחת הגדרה של תוספת/הרחבה ולא הריסה ובנייה מחדש. אני מנסה לברר האם זה נכון ומה המינימום שצריך להשאיר מהבית הישן אם יש מינימום בכלל?

הכי נכון לפנות אל הרשות המקומית ולברר מאחר ובדרך כלל תוספת לבית קיים "קלה" יותר ברשויות (תלוי באופי התוספת כמובן אם מדובר על הכפלת הבית אז לא) אבל מסובכת יותר מבחינת ביצוע ויש לחבר מבנה ישן למבנה חדש שאלו שני מבנים ש"עובדים" בקצב אחר
 
המקרה שנידון כאן,הוא שונה מאחר ויש צורך להראות כיצד התוספת מתחברת לבית הקיים, ולכן זה דורש בדיקה מה הרשות המקומית דורשת. 

 

קרא עוד

קיימת אצלי חריגה בבנייה ולצורך חידוש החוזה במינהל מקרקעי ישראל הם ביקשו ממני להכין גרמושקה (תוכנית בניין) ולהגיש בקשה להיתר על היחידה השנייה. רציתי לדעת לאיזה סוג של אדריכל (המתמחה בנושאים כאלו) אני צריך לפנות וכמה יכול לעלות הכנת גרמושקה לבניין קיים?

עלות הכנת תוכנית בניין, תלויה בגודל השטח של המבנה וכן באופי העבודה (האם יש צורך שהאדריכל יעבוד מול רשות מקרקעי ישראל או מול רשויות נוספות) בעיקרון המחיר מתחיל לרוב ב2000 שקל. אך יש לקחת בחשבון שאדריכלים מנוסים יכולים לדרוש אף יותר.

קרא עוד

מה שכר הטרחה של אדריכל

שלום רב

שכר טרחה של אדריכל נקבע על פי מדדים שונים, כגון, שטח התכנון, מיקום המבנה,  עלות הביצוע, תכולת העבודה. אסור לשכוח שכל אדריכל יקח מלכתחילה שכר שונה בהתאם לזמינותו, ומעמדו המקצועי.
לכן לא ניתן לקבע סכום מוחלט של שכר טרחה

בהצלחה

קרא עוד