מי אנחנו

 
לנו בחברת גלים גנים יש ניסיון של 3 דורות בתחום אדריכלות נוף וגינון. אנו משלבים בעיצוב גנים ונופים אלמנטים מהסגנון יפני,  ים תיכוני וכן אלמנטים מהסגנון האנגלי, ומספקים מרחב ירוק עם פינות אינטימיות הכוללות אלמנטים מעץ, אבן, בטון ואלמנטים של מים . אנחנו משתמשים בטופוגרפיה ובשינוי גבהים כדי להגדיר איזורים שונים בגן. הידע והניסיון שלנו בתכנון צמחיה, השקייה ומערכות מחזור מים אפורים גורמות לגינה להיראות טוב גם שנים אחרי הקמתה, ומאפשרות לה להנאות ממים להשקייה ללא תלות במשק המים הישראלי. אנחנו בחברת גלים גנים מעצבים גנים על פי הצרכים והרצונות של הלקוחות שלנו, כדי ליצור עבורם את גן החלומות שלהם.
קרא עוד צמצם

התקומה 20 זכרון יעקב

ביקורות על גלים גנים

עדיין לא התקבלו ביקורות על גלים גנים כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלות נוף

שלום רב. רציתי לדעת בבקשה מה משמעות ההגדרות – אזור מגורים א' , ב', ג', ד' ומיוחד. תודה – שמעון


לגבי מגורים - המבא"ת קובע 4 סוגי מגורים: מגורים א', ב', ג' ו-ד'. הסיווג נעשה עפ"י אחוזי בניה כמפורט בטבלת היעודים. חישוב האחוזים רק לצורך קביעת אזור המגורים יהיה כולל הכל: שירות ועיקרי, מעל הכניסה ומתחתיה.

מדובר על צפיפות מחייה, וילות/ צמוד קרקע, בניינים , רבי קומות.
 
התשובה ניתנה על ידי רחל צירין, אדריכלות ועיצוב פנים, תל אביב , 052-8843346

קרא עוד

קנינו בית פרטי, ראשית עלינו להרחיב חדר , לבצע סגירת מרפסת ולבצע שינוי קירות פנימי. יחד עם זה אנחנו מעוניינים ביעוץ ורעיונות האם מה שתכננו הכי אידאלי בתיכנון. האם עלינו לפנות כם לאדריכל לגבי התוספת (כולל הרחבת גג רעפים) וגם למעצב פנים בניפרד?

שלום רב

ניתן לפנות לשני הגורמים בנפרד, אך האידיאלי, מבחינה כלכלית וכן מבחינת מעשית היא לפנות לאדריכל שמתעסק גם בעיצוב פנים. רוב האדריכלים מתעסקים בשתי הזירות גם יחד. זה יהיה הרבה יותר פשוט ונוח לעבוד מול גורם אחד שמכיר את המבנה ולא מול שני גורמים בנפרד.

קרא עוד

האם צריך להוציא היתר בניה עבור בניית קמין בדירת מגורים עליונה? תודה.

שלום רב

בהחלט יש צורך להוציא אישור בנייה עבור זה

בהצלחה

קרא עוד

ברצוני לברר לגבי בניה קלה/מתועשת- מדוע הבניה מסוג זה לא נפוצה בארץ ? תודה רבה.

פתרונות הבניה המתועשת הנפוצים משתמשים לרוב ביחידות מוכנות מאלומיניום, שילובים של פולימרים שונים, ובמידה הולכת ופוחתת בבטון. בניה מסוג זה נפוצה מאוד ברחבי העולם, בייחוד במדינות מתפתחות, ולמרות שקירות האיטונג ופתרונות אחרים נפוצים מאוד בחקלאות ובתעשייה בישראל, אכן לא מדובר בפתרון נפוץ עבור דיור פרטי. הסיבה העיקרית למצב היא בעיות בידוד.

בניה מתועשת, אפילו הפתרונות המתקדמים ביותר, סובלת מיכולת בידוד קול ירודה בכ80% מבניית "בלוקים" מסורתית, ויכולת בידוד חום הנמוכה בעד 90% (!!!).

כיוון שבמרבית אזורי הארץ מקובל להשתמש בפתרונות מיזוג למשך לפחות 3-4 חודשים בשנה, כל שינוי בתכונות הבידוד הטרמי של מעטפת הבניין יתבטא בשוני של אלפי שקלים בהוצאות המיזוג השנתיות, ולכן הופך את הפתרונות הללו להרבה פחות משתלמים.

קרא עוד