מי אנחנו

המשרד עוסק בתכנון חללים פרטיים וחלליים מסחריים משלב הקונספט ועד פרטיי הגמר, תוך שימת דגש על תכנון תאורה. התמחות המשרד בתחום הפרטי: דירות יוקרה ובתים פרטיים. בתחום המסחרי המשרד עוסק במגוון רחב של פרוייקטים: בתי קפה, מסעדות וברים. בוטיקים ומספרות. משרדים ואולמות תצוגה. אולמות אירועים וכנסים, פרוייקטים בולטים בתחום: האנגר 11 - נמל תל-אביב, הרמוניה בגן – מתחם צומת כנות, גני כנען – קיבוץ נען ואולמות חדשים עבור יזמים פרטיים וחברות. הסטודיו שואף לשלב תכנון תאורה ייחודי בכל פרויקט ופרויקט. משרדנו חבר באגודת אדריכלי הפנים (א.א.פ.) וכמו כן ב- I.F.I העולמי.
תחומי התמחות: אדריכלות, עיצוב פנים, וילות, אולמות אירועים, משרדים, מסעדות, בתי קפה, תאורה, מלונות, דירות
קרא עוד צמצם

הר סיני 2 תל אביב

ביקורות על סטודיו לימור שיטרית

עדיין לא התקבלו ביקורות על סטודיו לימור שיטרית כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלים

ברצוני לבנות בית חדש שיהיה "ירוק", כיצד יכול האדריכל לעזור לי בכך?

אחד השינויים וההתפתחויות הבולטות של בשנים האחרונות, בענף הבנייה, היא הבנייה הירוקה. יותר ויותר אנשים, עוברים לבנייה ירוקה, מתוך מטרה לחסוך באנרגיה, ולשמור על הסביבה. אדריכלים רבים, עברו מצורת הבנייה הישנה אל צורת בנייה "ירוקה". זה בא לידי ביטוי, כווני פתחים בצורה נכונה שעזור לבית להנאות מאוויר טבעי, בידוד מעטפת הבית בצורה נכונה, שימוש במערכות לייצור אנרגיה, שימוש במערכות לאנרגיה נקייה כמו דודי שמש, קולטי חשמל, תאורה סולרית. בנייה ירוקה, הינה גם שומרת על הסביבה, והינה גם חסכנית יותר.

קרא עוד

אני רוצה לבנות מקלחת בחדר שינה הנה 1.40-1.40 מ"ר. הייתי מעוניין לדעת האם יכנסו שירותים, כיור ומקלחון?

שלום רב

ניתן להכניס שירותים, כיור ומקלחון אך זה יהיה צפוף מאוד ולא יהיה ניתן לעצב את המקלחת בצורה יפה ונוחה.

התשובה ניתנה על ידי רחל צירין, אדריכלות ועיצוב פנים, תל אביב , 052-8843346

קרא עוד

אני מעונין להרחיב את המטבח וכו' לכיון החצר, איזה אדריכל עלי לחפש כדי שייתן לי את הניצול המירבי של השטח? וכיצד אדע שהגעתי לבעל מקצוע אמיתי?

1. במידה וההרחבה של המטבח היא לתוך אזור מקורה בחצר (כלומר אזור הכלול בשטח העיקרי של הבית) אזי תהליך השינוי יהיה קצר ופשוט יחסית: יש לפנות למעצב פנים שיכין אופציות שונות להרחבה ואופציות שונות למטבח החדש . באופציות השונות צריך לבדוק כמה דברים : אפשריות שונות להרחבה, אפשריות שונות לתכנון המטבח, בדיקת התייחסות המטבח לחלל הנתון בתוך הבית ובחצר, עלות משוערת וכו'...

2. במידה וההרחבה של המטבח לחצר מוסיפה שטח עיקרי לבית, אז ע"פ חוק יש לבקש בקשה להיתר בניה. לכן השלב הראשון יהיה בדיקת אפשרות ההרחבה ע"פ החוק במידה ואחוזי הבניה מאפשרים זאת, צריך לערוך גרמושקה (בקשה להיתר).

את הגרמושקה צריך לערוך אדריכל או הנדסאי אדריכלות. שאר השלבים זהים במפורט מעל "וכיצד אדע שהגעתי לבעל מקצוע אמיתי" – זו שאלת השאלות 1. התשובה המידית היא לעשות איזה מחקר בסיסי (לקוחות לשעבר, עבודות קודמות, כמה שנים ניסיון, הכשרות וכו...), זה יכול לתת לך קנה מידה 2. אבל האמת היא שיש הרבה שרלטנים בחוץ וכמו בכול בעל מקצועות: רופא, עו"ד, רואה חשבון, סוכן ביטוח, פסיכולוג, מוסכניק, קבלן או נציג שירות, אתה לא באמת יכול לדעת ואתה חייב לסמוך. אתה חייב לפרגן ואתה חייב להאמין. התשובה ניתנה על ידי אשר אלבז, אדריכל ומעצב פנים.

קרא עוד

רציתי לדעת מה ההבדל בין אזור מגורים א לאזור מגורים ב וכיצד עושים את החישוב בשביל להגדיר זאת בתוכנית תבע?

שלום רב

אזור מגורים א מוגדר כאזור של וילות ובנייה נמוכה , ואזור מגורים ב מוגדר כאזור של בנייני רבי קומות.
בעיקרון החישוב מתבצע על פי תוכניות מקומיות, על פי אזור המגורים והצפיפות בו. הרעיון הוא, שכל עיר מחולקת לאזורים ועל פי האזורים היא יכולה לקבוע את מדרג הארנונה בעיר.

לייעוץ אדריכלי נוסף, היכנסו למאגר האדריכלים שלנו

קרא עוד

ברצוני לפתוח מסעדה חדשה, לאלו דברים עלי לשים לב, בעת תכנון המבנה על ידי האדריכל שלי?

בניית מסעדה, כמו בניית כל עסק אחר, הינה שונה באופן מהותי מבנייה של בית פרטי. בעוד שבית פרטי מנוצל למרחב האישי והמשפחתי, אזי שמסעדה כמו כל עסק אחר, מנוצל למרחב הציבורי, וכך הוא צריך להיות מתואם הן מבחינת גודלו, והן מבחינת המרחבים שבו. כאשר האדריכל יציע לך, את תכנון המבנה, עליך לשים לב, האם יש בו מספיק שטח, הן לאזור ההסעדה והבר והן לאזור המטבח והמלצרים. האם יש בו מערכות טיהור אוויר,ארובה, האם יש בו מספיק מקום לציוד הנלווה (כמו למשל, אזור לפחי אשפה, בלוני גז, מדחס לאריזות ריקות), וכמובן האם התכנון עונה על דרישות משרד הבריאות, משטרה, ומכבי אש.

קרא עוד