מי אנחנו
הנדסאי אדריכלות מתמחה בבניה ירוקה ואלטרנטיבית.בעל נסיון וידע בבניה מהשטח,נסיון בתכנון וביצוע ממגוון תחומי העיצוב.אחראי,אמין,וסקרן.
קרא עוד
קיבוץ בית אורן חיפה
ביקורות על אקו ARC
בתי עסק נוספים בתחום
נותני שירות נוספים בחיפה
שאלות ותשובות בתחום אדריכלים
יש לי סלון גדול בערך 50 מטר מרובע והתקנתי מזגן גדול 3 כח סוס , אך אני לא שבעת רצון מהחימום בקיצור קר בסלון למרות המזגן, אבקש לדעת רעין מומלץ לחימום אפקטיבי ונעים יותר. כל הצעה תתקבל בברכה. תודה.
צריך לבדוק את העניין במקום עצמו ולראות למה המזגן לא מקרר והאם יש תקלה כלשהי או שהוא לא מכוון טוב
לגבי צורות חימום אחרות, קמין הוא אפשרות מאוד נעימה וגם יפה שתוכל אותי לפתור את בעיית החימום.
התשובה ניתנה על ידי הגר פאר, בעלת סטודיו לאדריכלות ועיצוב, מושב גאולים, 050-3451321, 077-3451321
החלטתי לבנות בית בשכונה מסוימת, האם עלי להתייחס למבנה הבתים שסביבי, או שבאפשרותי לבנות בכל צורה שהיא?
הדבר תלוי בהחלטות ועדת התכנון העירונית. ישנם מקומות בהם העירייה מחייבת לבנות באותו צורה (למשל, כאשר מדובר באזור של בתים צמודי קרקע, לא יתאפשר לבנות בניין רב קומות), ולעיתים העירייה מאפשרת שילובים או שפשוט אין שום החלטה ולכן בעל המגרש יכול לעשות כרצונו. לרוב הנטייה היא לאפשר בנייה שתשתלב בשכונה ולא תפר את האיזון שבה.
כמה יעלה לי תכנון בית פרטי על ידי אדריכל?
כמובן שהמחיר משתנה לפי הקף העבודה. תכנון בית פרטי רגיל בגובה שתים וחצי קומות, כולל חצר בשטח רבע דונם, יעלה החל מ35000-40000 שקלים. מבנים נוספים כגון חצר מעוצבת, ברכה, גג שטוח וכו' בתוספת תשלום.
אני רוצה לבנות בבית שלי מרפסת, כיצד אדע האם אני יכול ומדוע יכולים למנוע זאת ממני?
לשאלה הראשונה, התשובה נמצאת במספר מקומות. את חוקי הבנייה ניתן למצוא הן ברשת, הן באיגוד הקבלנים והן כמו ברשות המקומית. לשאלה מדוע ניתן למנוע פתיחת מרפסת או כל דבר אחר, אזי שהתשובה מתחלקת לשניים. ראשית, המדינה לא רוצה שכל אחד יבנה בצורה חופשית וייצור אי סדר, שנית, בנייה שכזו יכולה לפגוע בזכויות השכנים, ולכן לא כל אחד יכול לפתוח מרפסת או לבנות על גג הבית בצורה חופשית.
ברצוני לפתוח מסעדה חדשה, לאלו דברים עלי לשים לב, בעת תכנון המבנה על ידי האדריכל שלי?
בניית מסעדה, כמו בניית כל עסק אחר, הינה שונה באופן מהותי מבנייה של בית פרטי. בעוד שבית פרטי מנוצל למרחב האישי והמשפחתי, אזי שמסעדה כמו כל עסק אחר, מנוצל למרחב הציבורי, וכך הוא צריך להיות מתואם הן מבחינת גודלו, והן מבחינת המרחבים שבו. כאשר האדריכל יציע לך, את תכנון המבנה, עליך לשים לב, האם יש בו מספיק שטח, הן לאזור ההסעדה והבר והן לאזור המטבח והמלצרים. האם יש בו מערכות טיהור אוויר,ארובה, האם יש בו מספיק מקום לציוד הנלווה (כמו למשל, אזור לפחי אשפה, בלוני גז, מדחס לאריזות ריקות), וכמובן האם התכנון עונה על דרישות משרד הבריאות, משטרה, ומכבי אש.
לקבלת הצעת מחיר
מאקו ARC
מלאו את הפרטים הבאים:
תודה! ההודעה ששלחת התקבלה בהצלחה
עדיין לא התקבלו ביקורות על אקו ARC כתוב אתה את הביקורת הראשונה!