מי אנחנו

 
דנה מירון הנדסאית אדריכלות ועיצוב פנים בשרון, מתמקדת בתכנון ועצוב דירות חדשות מקבלן, דירות ישנות הזקוקות לשיפוץ ובתי עסק. עובדת כ-10 שנים כעצמאית. משלבת בעבודתי את הידע הנרחב שרכשתי בתחום הפנג- שואי הייחוד שלי ביחסי אנוש הבאים לידי ביטוי בעבודה השוטפת . אני משתפת את הלקוח ומערבת אותו בכל שלבי העבודה עד לפרטים הקטנים ביותר. התכנון האדריכלי והעיצוב נעשה בשיתוף פעולה מלא עם הלקוח ובהסכמתו, משלב הרעיון ועד לשלב המסירה. אני שמה דגש על הכרת הלקוח, אופיו , חלומותיו , בירור צרכיו ודרישותיו והכי חשוב עמידה בתקציב העומד לרשות הפרויקט
 
קרא עוד צמצם

רעננה

ביקורות על דנה מירון - אדריכלות ועיצוב פנים

עדיין לא התקבלו ביקורות על דנה מירון - אדריכלות ועיצוב פנים כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלים

באיזה שלב של הבנייה, אני צריך להכניס אדריכל ובאיזה שלב מעצב פנים?

מבחינת אדריכל, אזי שהוא צריך להיות מעורב בעבודה כבר בשלב הראשון, קרי שלב תיכנון הבנייה. מאחר והוא הגורם האחראי על כך. מבחינת מעצב פנים זו שאלה אחרת לגמרי. יש מי שמזמין את מעצב הפנים כבר בשלבים הראשונים, על מנת שיוכל להציע הצעות שבהתאם להן ישתנה התיכנון של המקום. אחרים יעדיפו להזמין את מעצב הפנים, רק אחרי שהתכנון יתבצע והם ייכנסו לדירה. יש כאלו שמזמינים מעצב פנים במהלך מגוריהם בדירה, מתוך כוונה לחוות שינוי.

קרא עוד

אני מעונין להרחיב את המטבח וכו' לכיון החצר, איזה אדריכל עלי לחפש כדי שייתן לי את הניצול המירבי של השטח? וכיצד אדע שהגעתי לבעל מקצוע אמיתי?

1. במידה וההרחבה של המטבח היא לתוך אזור מקורה בחצר (כלומר אזור הכלול בשטח העיקרי של הבית) אזי תהליך השינוי יהיה קצר ופשוט יחסית: יש לפנות למעצב פנים שיכין אופציות שונות להרחבה ואופציות שונות למטבח החדש . באופציות השונות צריך לבדוק כמה דברים : אפשריות שונות להרחבה, אפשריות שונות לתכנון המטבח, בדיקת התייחסות המטבח לחלל הנתון בתוך הבית ובחצר, עלות משוערת וכו'...

2. במידה וההרחבה של המטבח לחצר מוסיפה שטח עיקרי לבית, אז ע"פ חוק יש לבקש בקשה להיתר בניה. לכן השלב הראשון יהיה בדיקת אפשרות ההרחבה ע"פ החוק במידה ואחוזי הבניה מאפשרים זאת, צריך לערוך גרמושקה (בקשה להיתר).

את הגרמושקה צריך לערוך אדריכל או הנדסאי אדריכלות. שאר השלבים זהים במפורט מעל "וכיצד אדע שהגעתי לבעל מקצוע אמיתי" – זו שאלת השאלות 1. התשובה המידית היא לעשות איזה מחקר בסיסי (לקוחות לשעבר, עבודות קודמות, כמה שנים ניסיון, הכשרות וכו...), זה יכול לתת לך קנה מידה 2. אבל האמת היא שיש הרבה שרלטנים בחוץ וכמו בכול בעל מקצועות: רופא, עו"ד, רואה חשבון, סוכן ביטוח, פסיכולוג, מוסכניק, קבלן או נציג שירות, אתה לא באמת יכול לדעת ואתה חייב לסמוך. אתה חייב לפרגן ואתה חייב להאמין. התשובה ניתנה על ידי אשר אלבז, אדריכל ומעצב פנים.

קרא עוד

השאלה היא: כמה זמן אחריות היא של הקבלן על צנרת ראשית של בניין משותף? כלומר, הפיצוץ מים אירע בצינור המזין את הבניין כולו.

שלום רב

בד"כ אחריות היא לשנה אך יש לבדוק את העניין ע"פ חוק וגם מי גרם לנזק. אם זו דירה בבניין חדש בד"כ , מצורפת חוברת מפרט טכני של כל החומרים וגם הצנרת כולל כמה אחריות יש.
 
בכל מקרה יש להתקשר לקבלן ולדרוש את התיקון.

התשובה ניתנה על ידי הגר פאר, בעלת סטודיו לאדריכלות ועיצוב, מושב גאולים, 050-3451321, 077-3451321

קרא עוד

ברצוני לפתוח מסעדה חדשה, לאלו דברים עלי לשים לב, בעת תכנון המבנה על ידי האדריכל שלי?

בניית מסעדה, כמו בניית כל עסק אחר, הינה שונה באופן מהותי מבנייה של בית פרטי. בעוד שבית פרטי מנוצל למרחב האישי והמשפחתי, אזי שמסעדה כמו כל עסק אחר, מנוצל למרחב הציבורי, וכך הוא צריך להיות מתואם הן מבחינת גודלו, והן מבחינת המרחבים שבו. כאשר האדריכל יציע לך, את תכנון המבנה, עליך לשים לב, האם יש בו מספיק שטח, הן לאזור ההסעדה והבר והן לאזור המטבח והמלצרים. האם יש בו מערכות טיהור אוויר,ארובה, האם יש בו מספיק מקום לציוד הנלווה (כמו למשל, אזור לפחי אשפה, בלוני גז, מדחס לאריזות ריקות), וכמובן האם התכנון עונה על דרישות משרד הבריאות, משטרה, ומכבי אש.

קרא עוד