מי אנחנו

משרד יניר הראל-אדריכלות ועיצוב פנים-  עוסק במגוון רחב של תחומים,עיצוב ותכנון וילות דירות מגורים חנויות ועיצוב פרטי ריהוט.
בראש המשרד עומד יניר הראל ,הנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים. עבודות המשרד מבטאות קו צעיר ומודרני, מינימליסטי ויוקרתי. אנו מציעים ללקוחותינו ליווי צמוד ומקצועי משלב התכנון הרעיוני ועד לגמר הבניה, תוך מתן פתרונות עיצוביים וטכניים בהתאם להתקדמות הפרויקט. כלי התוכנה החדישים מאפשרים לנו להפיק שרטוטים והדמיות תלת ממדיות מדויקות של העבודה, בין אם מדובר בסקיצה או בתכנון מפורט לביצוע,אנו נשמח להיענות לכל אתגר עיצובי ותכנוני ולהעמיד לרשות לקוחותינו את צוות המשרד.
תחומי התמחות:
קרא עוד צמצם

הברוש 7 אילת

ביקורות על יניר הראל-אדריכלות ועיצוב פנים

עדיין לא התקבלו ביקורות על יניר הראל-אדריכלות ועיצוב פנים כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלים

שלום,סיימתי לימודי אדריכלות ויש לי כמה הצעות שכמה מהן זה לחדש גרמושקות ישנות ,כמה אני אמור לקחת על כל אחת?

שלום רב

עלות חידוש גרמשוקה תלויה בגודל המבנה ובסוג העבודה. בדרך כלל דירה או בית פרטי החל מ-200 מ"ר עולה 2500-3000 שקל. במידה ויש צורך לפנות לרשויות, אז המחיר שאת יכולה לדרוש הוא גבוה יותר.

בהצלחה

קרא עוד

כיצד מומלץ לעצב מטבח קטן?

שלום רב

אנחנו ממליצים לקרוא את המאמר אודות עיצוב מטבח שנמצא באתר וכן להתייעץ עם אחד האדריכלים שלנו באתר, בעזרת מילוי הטופס שממוקם בעמודים השונים באתר.

בהצלחה

קרא עוד

כיצד בוחרים מי יתכנן ויעצב בניינים ציבוריים והאם לציבור יש השפעה על ההחלטה?

בחירת אדריכל ומעצב פנים לתיכון בניין ציבורי, נעשה באמצעות מכרז. הממשלה, הרשות האחראית או העיירה המקומית, מפרסמים מכרז בו נכתב מה בדיוק הם רוצים ולמה הם מצפים. אז ניגשים האדריכלים שמעוניינים בביצוע העבודה, מציעים הצעה, בה נאמר מה הם מציעים לבנות, כיצד ואת עלויות העבודה. כאשר ההצעה מתקבלת, ניתנת זכות ערעור למפסידים במכרז במידה ונראה להם שהמכרז לא היה חוקי מסיבות שונות. בנוסף, יכול הציבור להגיש ערעור במידה והוא חש שההצעה שהתקבלה יכולה לפגוע בו. ישנם מקרים, בהם הציבור הוא זה שמכריע איזו הצעה תתקבל, באמצעות משאל או סקר.

קרא עוד

החלטתי לבנות בית בשכונה מסוימת, האם עלי להתייחס למבנה הבתים שסביבי, או שבאפשרותי לבנות בכל צורה שהיא?

הדבר תלוי בהחלטות ועדת התכנון העירונית. ישנם מקומות בהם העירייה מחייבת לבנות באותו צורה (למשל, כאשר מדובר באזור של בתים צמודי קרקע, לא יתאפשר לבנות בניין רב קומות), ולעיתים העירייה מאפשרת שילובים או שפשוט אין שום החלטה ולכן בעל המגרש יכול לעשות כרצונו. לרוב הנטייה היא לאפשר בנייה שתשתלב בשכונה ולא תפר את האיזון שבה.

קרא עוד