מי אנחנו

ליאס אדריכלות והנדסת בניין-הפתרון האולטמטיבי להגשמת הבית שלך! מדובר במשרד שמשלב את כל אנשי המקצוע שלהם אתה זקוק בבנית בית,אנו מספקים שירותי אדריכלות,עיצוב פנים, קונסטרוקציה ופיקוח. בנוסף מציעים קבלן שלד/גמר עד מפתח. אנו מבצעים את כל ההתנהלות מול הוועדות ,רשיות ויועצים למנהם כך שהלקוח נהנה מעבודה שוטפת במקום אחד .
אנו מאמינים בליווי אישי של הלקוח ובשיתוף פעולה מלא.משרדנו ממוקם בקרית גת ואנו נשמח לעמוד לשירותכם.
בימים א-ה בין השעות 08:00-16:00 .
קרא עוד צמצם

שדרות פז 25 קרית גת

ביקורות על ליאס-אדריכלות והנדסת בנין

עדיין לא התקבלו ביקורות על ליאס-אדריכלות והנדסת בנין כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלים

מה זה באוהאוס?

באוהאוס היא שיטת עיצוב גרמנית, של עיצוב בתים ישרים, תכליתיים, ופשוטים. השיטה נקראת על שמו של הבית הספר בו הוא הומצא. שיטה זו שלטה באדריכלות העולמית באמצע המאה העשרים, בישראל שיטה זו היתה פופולארית מאוד בתקופת היישוב. ב2003 הכיר ארגון אונסק"ו בעיר הלבנה בת"א כאזור שימור, בגלל מבנים רבים בסגנון זה שנמצאים בה.

קרא עוד

שלום רב, עליי להראות בגרמושקה מיקום של 2 חניות. החלקה שלי צרה וארוכה וקו החזית הוא בחלק הארוך והצר. האם אני יכולה לשרטט חניות במקביל למדרכה ולא בתשעים מעלות ובצמוד זו לזו. כלומר שטח של 10 מ' * 2.5?

מאחר וחניות אמורות להיות בתוך השטח הפרטי ולא על המדרכה, שמהווה שטח פרטי, עלייך לברר (או לבקש מהאדריכל שיעשה זאת בשבילך)  ברשות המקומיתהאם יש אפשרות כזו ומה הם בכלל, הדרישות שלה לכך.

התשובה ניתנה על ידי רחל צירין, אדריכלות ועיצוב פנים, תל אביב , 052-8843346

 

קרא עוד

החלטתי להוסיף ממ"ד בבית, מה התקן לכך?

לפי תקנות הג"א, ממ"ד חייב לכלול שטח מינימלי של 5 מ"ר, רוחב מינימלי של 1.6 מ"ר, גובה 2.8 מ"ר, נפח 12.5 מ"ק, חלון 1.2 מ,ר, דלת 60-80 ס"מ על 200 ס"מ, צינור אוויר בגובה של 1.90 מטר, נקודת טלפון, תאורת חירום, תקע לאנטנת טלוויזיה ורדיו.
כיום חייבת בנייה של ממ"ד בכל בית חדש.

קרא עוד

כיצד מומלץ לעצב מטבח קטן?

שלום רב

אנחנו ממליצים לקרוא את המאמר אודות עיצוב מטבח שנמצא באתר וכן להתייעץ עם אחד האדריכלים שלנו באתר, בעזרת מילוי הטופס שממוקם בעמודים השונים באתר.

בהצלחה

קרא עוד

ברצוני לפתוח מסעדה חדשה, לאלו דברים עלי לשים לב, בעת תכנון המבנה על ידי האדריכל שלי?

בניית מסעדה, כמו בניית כל עסק אחר, הינה שונה באופן מהותי מבנייה של בית פרטי. בעוד שבית פרטי מנוצל למרחב האישי והמשפחתי, אזי שמסעדה כמו כל עסק אחר, מנוצל למרחב הציבורי, וכך הוא צריך להיות מתואם הן מבחינת גודלו, והן מבחינת המרחבים שבו. כאשר האדריכל יציע לך, את תכנון המבנה, עליך לשים לב, האם יש בו מספיק שטח, הן לאזור ההסעדה והבר והן לאזור המטבח והמלצרים. האם יש בו מערכות טיהור אוויר,ארובה, האם יש בו מספיק מקום לציוד הנלווה (כמו למשל, אזור לפחי אשפה, בלוני גז, מדחס לאריזות ריקות), וכמובן האם התכנון עונה על דרישות משרד הבריאות, משטרה, ומכבי אש.

קרא עוד