מי אנחנו

חרושת 3 רמת השרון

ביקורות על פינצ\'וק אדריכלים

עדיין לא התקבלו ביקורות על פינצ\'וק אדריכלים כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלים

אני מעוניינת להרחיב בית ישן ב60 מטר, האם יש אפשרות לבנות חדר מחוזק במקום ממד השכנים למטה לא עשו תוספת כך שאין לי בסיס לבניה. אני מדברת על החיסכון על מנת שלא אצטרך לבנות גם להם.

התשובה היא כן.  ממד אמור לרדת לקרקע ב-70 אחוז קירות ואם השכנים לא עשו הרחבה אין אפשרות לבנות בשבילם את הקירות.
ההמלצה שלי היא לחזק דווקא חדר קיים לפני תחילת ביצוע של הגשה של תוספת לעירייה על מנת שלא תהייה תלויה באישור הג"א לתוספת החדשה ואת התוספת החדשה להגיש כשחדר מחוזק (זה נקרא שיפור מיגון) קיים כבר בבית. 
אם זה לא מסתדר עם המצב של הבית,  כרגע אז כמובן שהחדר בהרחבה יוכל להיות חדר מחוזק
חדר מחוזק, לידע כללי, הכוונה הוא לחדר שיש לו תוספת בניה פנימית ורצפה של בטון (עושים יציקה ע"ג הרצפה)
אבל רק איש הג"א יכול לתת את הדרישה המדוייקת למקום  ובדרך כלל צריך גם מהנדס שיצהיר שאין אפשרות לרדת 70 אחוז מהקירות כלפי מטה. כמו כן צריך גם לראות גדלי חלונות ועוד נתונים כדי להחליט איזה חדר יחוזק.

התשובה ניתנה על ידי רחל צירין, אדריכלות ועיצוב פנים, תל אביב , 052-8843346

קרא עוד

כמה זמן לוקח להרכיב תוכנית אדריכלית לשינוי מפרט פנימי של חנות?

זמן העבודה תלוי בהיקף העבודה. אם מדובר באמת בשינוי מפרט פנימי בלבד, היינו שינוי עיצוב פנים ומקסימום עבודות מודיפיקציה קלות בפנים (שינוי קירות וכד'), זמן העבודה הצפוי עבור האדריכל קצר יחסית, שבוע-שבועיים בדרך כלל.

באם מדובר בעבודות מסובכות יותר, כמו הוספת קומה, שינוי מפרט חיצוני כמו חלונות וכו' (דורש הכנת תוכנית נוספת להגשה לאישור) וכד', צפו לחודש-חודשיים. ניתן כמובן לקצר תהליכים בתוספת תשלום.

קרא עוד

שלום,סיימתי לימודי אדריכלות ויש לי כמה הצעות שכמה מהן זה לחדש גרמושקות ישנות ,כמה אני אמור לקחת על כל אחת?

שלום רב

עלות חידוש גרמשוקה תלויה בגודל המבנה ובסוג העבודה. בדרך כלל דירה או בית פרטי החל מ-200 מ"ר עולה 2500-3000 שקל. במידה ויש צורך לפנות לרשויות, אז המחיר שאת יכולה לדרוש הוא גבוה יותר.

בהצלחה

קרא עוד

ברצוני לפתוח מסעדה חדשה, לאלו דברים עלי לשים לב, בעת תכנון המבנה על ידי האדריכל שלי?

בניית מסעדה, כמו בניית כל עסק אחר, הינה שונה באופן מהותי מבנייה של בית פרטי. בעוד שבית פרטי מנוצל למרחב האישי והמשפחתי, אזי שמסעדה כמו כל עסק אחר, מנוצל למרחב הציבורי, וכך הוא צריך להיות מתואם הן מבחינת גודלו, והן מבחינת המרחבים שבו. כאשר האדריכל יציע לך, את תכנון המבנה, עליך לשים לב, האם יש בו מספיק שטח, הן לאזור ההסעדה והבר והן לאזור המטבח והמלצרים. האם יש בו מערכות טיהור אוויר,ארובה, האם יש בו מספיק מקום לציוד הנלווה (כמו למשל, אזור לפחי אשפה, בלוני גז, מדחס לאריזות ריקות), וכמובן האם התכנון עונה על דרישות משרד הבריאות, משטרה, ומכבי אש.

קרא עוד