מי אנחנו

סוקולוב 17 ירושלים

ביקורות על ברן זאב

עדיין לא התקבלו ביקורות על ברן זאב כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלים

מהי הפרוצדורה של תכנון מחדש של מפרט פנימי של בית אצל אדריכל?

הדבר תלוי באדריכל והקף העבודה, אולם תכנון מפורט כולל בדרך כלל שתי פגישות הכרות בבית הלקוח והכנת תוכניות מפורטות (תוכניות מודפסות). שירות שכזה יעלה החל מ1500 שקלים. שימו לב כי בנוסף לתוכניות העבודה יש לשלם גם עבור הגשת המסמכים לארכיטקט העירוני ולמהנדס העיר, להשגת אישורי בניה.

קרא עוד

כמה זמן לוקח להרכיב תוכנית אדריכלית לשינוי מפרט פנימי של חנות?

זמן העבודה תלוי בהיקף העבודה. אם מדובר באמת בשינוי מפרט פנימי בלבד, היינו שינוי עיצוב פנים ומקסימום עבודות מודיפיקציה קלות בפנים (שינוי קירות וכד'), זמן העבודה הצפוי עבור האדריכל קצר יחסית, שבוע-שבועיים בדרך כלל.

באם מדובר בעבודות מסובכות יותר, כמו הוספת קומה, שינוי מפרט חיצוני כמו חלונות וכו' (דורש הכנת תוכנית נוספת להגשה לאישור) וכד', צפו לחודש-חודשיים. ניתן כמובן לקצר תהליכים בתוספת תשלום.

קרא עוד

עם אילו חומרים מותר [חוקית] לבנות בית ? ( אם אפשר רשימה \ את החוק עצמו זה גם יעזור )

שלום רב

ניתן לבנות מכל חומר. לכל רשות מקומית יש חוק משלה וצריך לבדוק אצלה מה היא מתירה ומה לא. בעיקרון כל עוד החומר יציב ולא מסוכן, אפשר להשתמש בו.
 

התשובה ניתנה על ידי רחל צירין, אדריכלות ועיצוב פנים, תל אביב , 052-8843346


 

קרא עוד

שלום,סיימתי לימודי אדריכלות ויש לי כמה הצעות שכמה מהן זה לחדש גרמושקות ישנות ,כמה אני אמור לקחת על כל אחת?

שלום רב

עלות חידוש גרמשוקה תלויה בגודל המבנה ובסוג העבודה. בדרך כלל דירה או בית פרטי החל מ-200 מ"ר עולה 2500-3000 שקל. במידה ויש צורך לפנות לרשויות, אז המחיר שאת יכולה לדרוש הוא גבוה יותר.

בהצלחה

קרא עוד

ברצוני לפתוח מסעדה חדשה, לאלו דברים עלי לשים לב, בעת תכנון המבנה על ידי האדריכל שלי?

בניית מסעדה, כמו בניית כל עסק אחר, הינה שונה באופן מהותי מבנייה של בית פרטי. בעוד שבית פרטי מנוצל למרחב האישי והמשפחתי, אזי שמסעדה כמו כל עסק אחר, מנוצל למרחב הציבורי, וכך הוא צריך להיות מתואם הן מבחינת גודלו, והן מבחינת המרחבים שבו. כאשר האדריכל יציע לך, את תכנון המבנה, עליך לשים לב, האם יש בו מספיק שטח, הן לאזור ההסעדה והבר והן לאזור המטבח והמלצרים. האם יש בו מערכות טיהור אוויר,ארובה, האם יש בו מספיק מקום לציוד הנלווה (כמו למשל, אזור לפחי אשפה, בלוני גז, מדחס לאריזות ריקות), וכמובן האם התכנון עונה על דרישות משרד הבריאות, משטרה, ומכבי אש.

קרא עוד