מי אנחנו
התאנה 1 רעננה
ביקורות על קרביץ גורי
בתי עסק נוספים בתחום
נותני שירות נוספים ברעננה
אדריכלים בערים נוספות באזור
אדריכלים ברשפון
אדריכלים בקיסריה
אדריכלים בבנימינה
אדריכלים בעפולה
אדריכלים בכפר יונה
אדריכלים בפרדס חנה-כרכור
אדריכלים בפרדסיה
אדריכלים בקדימה
אדריכלים בכפר שמריהו
אדריכלים בבצרה
אדריכלים באבן יהודה
אדריכלים ברעננה
אדריכלים בכפר סבא
אדריכלים בנתניה
אדריכלים בהרצליה
אדריכלים ברמת השרון
אדריכלים בזכרון יעקב
אדריכלים בהוד השרון
אדריכלים באור עקיבא
אדריכלים בחדרה
שאלות ותשובות בתחום אדריכלים
שלום רב. אני אדריכל צעיר עם ניסיון של 3 שנים בתחום ורוצה לצאת לדרך להיות אצמעי. אני מעוניין להשתתף במכרזי אדריכלות/ עיצוב פנים, אך לא יועדה איפה לחפש את הפירסומים. אשמח מאוד לקבל את כתבות אתרי פרסום המכרזים או מידע כל שהיא איך מחפשים? תודה רבה
ניתן למצוא מכרזים ב: מגזין אדריכלות ישראלית, באתר של המדייטק בחולון – מוזיאון העיצוב , באתרי אדריכלות שונים. התשובה ניתנה על ידי אשר אלבז, אהרונוביץ' 72, חולון 03-5059816
שלום, אני מתכנן לבנות בית במושב על שטח חקלאי של המנהל, כיום יש בית ישן שיש לי 2 אפשרויות: 1. להרוס אותו ולבנות בית חדש. 2. לשנות את הבית הקיים. ברור שהתהליך של קבלת האישורים בתוספת הוא קצר ופשוט יותר מהריסה ובניה חדשה. ממה ששמעתי מספיק שאני אשאיר רק קיר אחד מהבית הקיים וזה עדיין יישאר תחת הגדרה של תוספת/הרחבה ולא הריסה ובנייה מחדש. אני מנסה לברר האם זה נכון ומה המינימום שצריך להשאיר מהבית הישן אם יש מינימום בכלל?
הכי נכון לפנות אל הרשות המקומית ולברר מאחר ובדרך כלל תוספת לבית קיים "קלה" יותר ברשויות (תלוי באופי התוספת כמובן אם מדובר על הכפלת הבית אז לא) אבל מסובכת יותר מבחינת ביצוע ויש לחבר מבנה ישן למבנה חדש שאלו שני מבנים ש"עובדים" בקצב אחר
המקרה שנידון כאן,הוא שונה מאחר ויש צורך להראות כיצד התוספת מתחברת לבית הקיים, ולכן זה דורש בדיקה מה הרשות המקומית דורשת.
מה זה באוהאוס?
באוהאוס היא שיטת עיצוב גרמנית, של עיצוב בתים ישרים, תכליתיים, ופשוטים. השיטה נקראת על שמו של הבית הספר בו הוא הומצא. שיטה זו שלטה באדריכלות העולמית באמצע המאה העשרים, בישראל שיטה זו היתה פופולארית מאוד בתקופת היישוב. ב2003 הכיר ארגון אונסק"ו בעיר הלבנה בת"א כאזור שימור, בגלל מבנים רבים בסגנון זה שנמצאים בה.
ברצוני לפתוח מסעדה חדשה, לאלו דברים עלי לשים לב, בעת תכנון המבנה על ידי האדריכל שלי?
בניית מסעדה, כמו בניית כל עסק אחר, הינה שונה באופן מהותי מבנייה של בית פרטי. בעוד שבית פרטי מנוצל למרחב האישי והמשפחתי, אזי שמסעדה כמו כל עסק אחר, מנוצל למרחב הציבורי, וכך הוא צריך להיות מתואם הן מבחינת גודלו, והן מבחינת המרחבים שבו. כאשר האדריכל יציע לך, את תכנון המבנה, עליך לשים לב, האם יש בו מספיק שטח, הן לאזור ההסעדה והבר והן לאזור המטבח והמלצרים. האם יש בו מערכות טיהור אוויר,ארובה, האם יש בו מספיק מקום לציוד הנלווה (כמו למשל, אזור לפחי אשפה, בלוני גז, מדחס לאריזות ריקות), וכמובן האם התכנון עונה על דרישות משרד הבריאות, משטרה, ומכבי אש.
מהי הפרוצדורה של תכנון מחדש של מפרט פנימי של בית אצל אדריכל?
הדבר תלוי באדריכל והקף העבודה, אולם תכנון מפורט כולל בדרך כלל שתי פגישות הכרות בבית הלקוח והכנת תוכניות מפורטות (תוכניות מודפסות). שירות שכזה יעלה החל מ1500 שקלים. שימו לב כי בנוסף לתוכניות העבודה יש לשלם גם עבור הגשת המסמכים לארכיטקט העירוני ולמהנדס העיר, להשגת אישורי בניה.
לקבלת הצעת מחיר
מקרביץ גורי
מלאו את הפרטים הבאים:
תודה! ההודעה ששלחת התקבלה בהצלחה
עדיין לא התקבלו ביקורות על קרביץ גורי כתוב אתה את הביקורת הראשונה!