מי אנחנו

שפירא 15 רמת גן

ביקורות על לוי שלמה

עדיין לא התקבלו ביקורות על לוי שלמה כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום אדריכלים

מה שכר הטרחה של אדריכל

שלום רב

שכר טרחה של אדריכל נקבע על פי מדדים שונים, כגון, שטח התכנון, מיקום המבנה,  עלות הביצוע, תכולת העבודה. אסור לשכוח שכל אדריכל יקח מלכתחילה שכר שונה בהתאם לזמינותו, ומעמדו המקצועי.
לכן לא ניתן לקבע סכום מוחלט של שכר טרחה

בהצלחה

קרא עוד

שלום, אני מעונינת לשפץ את הבית , מעין "מתיחת פנים" . האם לפנות למעצב או אדריכל. ואם כדאי להקשר עם מעצב שעובד יחד עם קבלן?

בשביל  לקבל תוצאה טובה ויפה כדאי מאוד לפנות לאדריכל שהוא גם מעצב פנים ובד"כ לאדריכל יש קבלנים ובעלי מקצוע

התשובה ניתנה על ידי הגר פאר, בעלת סטודיו לאדריכלות ועיצוב, מושב גאולים, 050-3451321, 077-3451321

קרא עוד

רציתי לדעת כמה עולה תכנון שיפוץ מקיף לדירת 4 חדרים (סגירת מרפסות ושינוי חלל פנימי) והאם זה כרוך בקבלת היתר מהעירייה?

שלום רב

שאלתך מעט בעייתית שכן כל אדריכל לוקח סכום אחר ולכן אי אפשר לומר כמה זה יעלה לך. מה שכן זה אכן דורש היתר מהעירייה.

בהצלחה

קרא עוד

אני רוצה לשים טפט באמבטיה לא באיזור המקלחת: חיפוי קיר עד גובה מטר ומהחיפוי עד למעלה טפט. האם אין בעיה של רטיבות או עובש? תודה רבה

טפטים רגילים אינם מיועדים לחדר רטוב כגון חדר מקלחת: הן מבחינת הדבק המצמיד אותם לקיר והן מבחינת הציפוי שעשוי לקבל רטיבות ועובש.

אולם ישנם שני סוגי טפטים היכולים לתפקד היטב גם בחדר אמבטיה:
טפטים ייעודיים לחדר המקלחת, שחלקם אנטיבקטריאלים ועמידים בפני עובש.
פתרון אחר הוא מדבקות ויניל עם שכבת למינצית הגנה. טפטים כאלה לא כדאי לחשוף למים ישירות אולם נותנים עמידות סבירה לאורך זמן גם בסביבה רטובה.

בהצלחה!

התשובה ניתנה על ידי רות פולמן מחברת "שיפוצנקיות של זהב" פלאפון . 054-4578132, 

קרא עוד

ברצוני לפתוח מסעדה חדשה, לאלו דברים עלי לשים לב, בעת תכנון המבנה על ידי האדריכל שלי?

בניית מסעדה, כמו בניית כל עסק אחר, הינה שונה באופן מהותי מבנייה של בית פרטי. בעוד שבית פרטי מנוצל למרחב האישי והמשפחתי, אזי שמסעדה כמו כל עסק אחר, מנוצל למרחב הציבורי, וכך הוא צריך להיות מתואם הן מבחינת גודלו, והן מבחינת המרחבים שבו. כאשר האדריכל יציע לך, את תכנון המבנה, עליך לשים לב, האם יש בו מספיק שטח, הן לאזור ההסעדה והבר והן לאזור המטבח והמלצרים. האם יש בו מערכות טיהור אוויר,ארובה, האם יש בו מספיק מקום לציוד הנלווה (כמו למשל, אזור לפחי אשפה, בלוני גז, מדחס לאריזות ריקות), וכמובן האם התכנון עונה על דרישות משרד הבריאות, משטרה, ומכבי אש.

קרא עוד