מי אנחנו

GES היא חברה שעומדת בחוד של שוק המים העולמי. לחברת GES ניסיון, ידע והון אנושי ייחודי, שהוכיחו את עצמם במאות פרויקטים בישראל ובעולם בעשורים האחרונים. לGES חטיבת הכימיקלים המציעה סל רחב של פתרונות תעשייתיים הנתמכים על ידע של חברות בינלאומיות מובילות. הפתרונות מיועדים לתעשיית המתכת, זיווד, אלקטרוניקה ועוד. GES  מספקת מים נקיים עבור אלפי לקוחות מרוצים, בארץ ובחו\"ל, כבר שנים רבות. ל- GES יכולת להעניק פתרון כלכלי, תקני, בכל היקף ומכל  סוג, בהתאם לדרישות הלקוח. GES מתחייבת לזמינות מקסימאלית, מובילות טכנולוגית ורמת איכות ללא תחרות. ל- GES לקוחות ממגזרים רבים: תעשיות הכימיה, פטרוכימיה, אלקטרוניקה ומתכות, תעשיות המזון, משקאות, קוסמטיקה, ותרופות. מוסדות, רשויות, עיריות, מפעלי תשתיות, גופים צבאיים ועוד.  GES  נהנית משילוב ייחודי בין ידע מקצועי רב, ניסיון מצטבר שנרכש במאות פרוייקטים, וגב כלכלי איתן. החברה מעסיקה כוח-אדם מיומן, הכולל אנשי מקצוע מהמנוסים בתחומם ולצדם דור צעיר אותם החברה מטפחת לניהול החברה בעתיד. כמו כן, GES מייצגת שורה של חברות בינלאומיות מובילות בתחומי המים והכימיקלים ומתבססת על המוצרים, הציוד והטכנולוגיות האיכותיים והעדכניים ביותר.  GES מובילה בתחומי הפעילות הבאים: התפלת מי ים וכן מים מליחים טיפול בשפכים והשבת קולחים השבחת מים וטיפול בשפכים במגזר התעשייתי טיוב מים וטיהור שפכים במגזר העירוני יישום כימיקלים מיוחדים לטיפול במים שירותי הפעלה ואחזקה מתקדמיםGES היא החברה המובילה בישראל בתחומים אלה, ומתחרה בשווקים בינלאומיים.  חטיבת הכימיקלים לתעשייה של GES מתמחה בתחומים הבאים: כימיקלים ותהליכי גימור למתכות כימיקלים להכנת שטח לצביעה ומסירי צבע לתעשייה דבקים וחומרי סיכה מיוחדים לתעשייה חומרי ציפוי אלקטרוכימיים חומרי ניקוי לתעשיה  GES מייצגת בתחומים אלה את החברות המובילות בעולם, מסתמכת על הסכמי ידע ואספקת חומרים מחברות בינלאומיות ותיקות ופורצות דרך כאחת. בהיותה חלק מקבוצת גרנית הכרמל, GES נהנית מיתרונות ייחודיים בהיבטי המימון.  ל GES יכולת לבנות ללקוחותיה פתרונות אשר מביאים בחשבון היבטים טכנולוגיים וסביבתיים ברמה הגבוהה ביותר יד ביד עם אילוצים מנהלתיים תוך השמת דגש על שיקולים פיננסים ובייחוד על התשואה להשקעה. GES מאפשרת ללקוחותיה לברור את המקום, הזמן וההיקף, כמו גם את העלות ואופן המימון. אנו בGES מאפשרים ללקוחותינו לקבל פתרון כולל או לבחור בשירותים הספציפיים המתאימים להם: תכנון תהליכי מפורט תכנון וייצור In-House של ציוד חיוני צוותי הקמה מיומנים צוותי הפעלה ואחזקה מנוסים שירותי מעבדה מתקדמים מעבדה ניידת פתרונות פיננסיים בשלל שיטות כגון Turn-Key / BOT / Water Outsourcing
קרא עוד צמצם

אזור תעשיה, ת.ד. 2408 עכו

ביקורות על GES

עדיין לא התקבלו ביקורות על GES כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום יועצי איכות הסביבה

האם יש תקנות (בחוק של מדינת ישראל ) הנוגעות לסוג החומרים ממנו בונים את הבית ? והאם אתם באופן אישי חושבים שהתקנות הללו הותקנו בשביל בריאות ציבור ?

שלום רב

אכן יש במדינת ישראל תקנות ברורות לסוג החומרים איתן ניתן לעבוד, תקנות אלו הן חלק מתקנות התכנון והבנייה. התקנות נועדו גם לשמור על בריאות הציבור אך גם בשביל לשמור על בטיחות המבנה והסביבה.

קרא עוד

החלטתי להפוך את הבית שלי ל"ירוק", מה עלי לעשות בהתאם לעובדה שמדובר בדירה ישנה ולא חדשה?

נכון שהדבר תלוי לא מעט באופי הדירה, גודלה, החזיות אליהן היא פונה ועוד, ובכל זאת יש מספר דברים שניתן לעשות מיידית.

ראשית, לשנות את הנורות שיש בה לנורות חסכוניות (פלורסנטים).

שנית, להתקין בה פחים למיחזור.

שלוש, לצבוע את הבתים בצבעים ידידותיים לסביבה.

ארבע, להתקין קולט שמש סולרי בגג.

חמש, התקנת חלונות גדולים שמאפשרים זרימת אוויר שמונעת את הצורך בשימוש במזגן , שש, שימוש בצמחייה שתיצור צל.

קרא עוד

האם יש צורך לבצע בדיקת קרקע לפני שמקימים עליה מבנה?

בהחלט. אומנם לא מדובר בעניין שהוא חובה על פי חוק, אך הדבר מומלץ מאוד. כאן אסור להסתמך על תוכניות ישנות או המלצות אדריכלים לא לעשות כך.
לא פעם אנשים מגלים שהקרקע עליה הם מבקשים לבנות, לא כשירה לכך או שיש צורך לבצע שינויים מסוימים בבנייה בגלל הרכבה. לכן מומלץ לא לחסוך בכך (עלות בדיקת קרקע היא קרוב ל1000 דולר), ולבצע אותה לפני שמתחילים את הבנייה.

קרא עוד

ברצוני להקים מערכת מים אפורים (מים ממוחזרים) , מה החוק בישראל, אומר לגבי זה?

לצערנו, אומנם יש מספר הצעות חוק בנושא, אך עדיין אף חוק לא התקבל. לכן כיום כדי להפעיל מערכת מים אפורים, יש צורך לקבל אישור מיוחד ממשרד הבריאות. ללא האישור, לא ניתן להפעיל מערכת כזו. חשוב לציין, שלא מעט גורמים כן מפעילים מערכות כאלו באופן פיראטי ולא חוקי.
כמו כו, במשרד להגנת הסביבה, החלו בתהליך של אישור הקמת מערכות כאלו.

קרא עוד